Τοπικά

Eκτός κυπέλλου ο ΑΟΤ – Αποκλείστηκε από τον Παναργειακό

Tα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση στο κύπελλο κόντρα σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Παναργειακός από τον οποίο και ηττήθηκαν με 1-3 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος.

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να έχουν ενδεχομένως καλύτερη τύχη αλλά πλήρωσαν τα φτηνά προσωπικά λάθη που εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι Αργείοι του Γιώργου Βαζάκα και έφτασαν στην άνετη πρόκριση.

Σε γενικές γραμμές έδειξαν κάποια καλά στοιχεία κατά διαστήματα αλλά υστερούσαν εμφανώς στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα.

Ο Παναργειακός είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία να μπουν απρόσμενα στο ματς όταν με αυτογκολ του Φούφλια ισοφάρισαν σε 1-1 στο 42΄ το γκολ που δέχτηκαν από τον Τσάνι στο 33’. Δεν κατάφεραν όμως να κρατήσουν ούτε λίγα δευτερόλεπτα το σκορ καθώς με την σέντρα και με αμυντική ολιγωρία ο Κωστίκας έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να πιέσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τον Παναργειακό να εκμεταλλεύεται ένα ακόμη λάθος και να διαμορφώνει το τελικό 1-3 με τον Τσιώλη στο 63’.

Τώρα πλέον οι «κυανέρυθροι» επικεντρώνονται στο παιχνίδι της πρεμιέρας την ερχόμενη Κυριακή με τον Αμβρακικό στην Βόνιτσα.

ΑΟ Τρίκαλα (Μάικ Σνούι): Γκέκας, Σκούπρα, Σινγκν (81’ Βλέτσας), Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος, Μπραντίτσας (62’ Μάγγος), Βαλίντ, Λουκάς (72’ Μπέκας), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης (72’ Πατρώνης), Αλεξίου

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Συνοδινός, Καρέλης, Φούφλια, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (85’ Καρυπίδης), Κονέ (46’ Χατζηδημητρίου), Τσιράκης (70’ Μιλτιάδης), Παναγιώτου, Κωστίκας (85’ Καρντόζα), Κουγιάνπα (59’ Αλιατίδης)

sportrikala.gr 

Related Articles

Back to top button