Υγεία

Euroleague: Η Βίρτους Μπολόνια κέρδισε την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Euroleague: Η Βίρτους Μπολόνια κέρδισε την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Η Βίρτους Μπολόνια έσπασε το… ρόδι στην εφετινή Euroleague,νικώντας 70-69 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι στο παιχνίδι που «άνοιξε» την αυλαία για την διοργάνωση. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Γουίλ Κλάιμπερν που σκόραρε 27 πόντους.

Η Βίρτους Μπολόνια κέρδισε 70-69 την Παρτιζάν, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 3η ήττα τους.

Σε μία συγκλονιστική σε εξέλιξη αναμέτρηση, ο Κλάιμπερν ήταν αυτός που μίλησε όταν… έκαιγε η μπάλα. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 39΄, γράφοντας το 68-68, ενώ ακόμη κι όταν ο Λούντμπεργκ με 1/2 βολές χάρισε και πάλι το προβάδισμα στην Παρτιζάν (69-68), ο Κλάιμπερν ήταν αυτός που κράτησε όρθια τη Βίρτους (69-70) στα 12΄΄ για τη λήξη, ενώ ο ίδιος φιλοδώρησε με μπλοκ τον Λούντμπεργκ, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Νιλικίνα, πάντως, είχε την ευκαιρία του για να κρατήσει αλώβητο το Βελιγράδι όταν έκλεψε την μπάλα στην επαναφορά της Βίρτους στα 5΄΄, αλλά το νικητήριο τρίποντο που επιχείρησε δεν βρήκε ποτέ στόχο…

Κορυφαίος των νικητών ο Γουίλ Κλάιμπερν με 27 πόντους, αλλά άστοχος από τα 6,75 (3/10), ενώ από την Παρτιζάν ξεχώρισε ο Ταϊρίκ Τζόουνς με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 37-32, 61-57, 69-70

To άρθρο Euroleague: Η Βίρτους Μπολόνια κέρδισε την Παρτιζάν στο Βελιγράδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button