Σπόρ

Europa League: «Τεσσάρα» από τον Άγιαξ, «σαρωτική» και η Στεάουα πριν τον ΠΑΟΚ – Αποτελέσματα, φάσεις και γκολ

Europa League: «Τεσσάρα» από τον Άγιαξ, «σαρωτική» και η Στεάουα πριν τον ΠΑΟΚ – Αποτελέσματα, φάσεις και γκολ

Ο Άγιαξ έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στη League Phase του Europa League, αφού κατάφερε να “διαλύσει” με 4-0 την Μπεσίκτας  και να ξεκινήσει με το… δεξί τη διοργάνωση. “Τεσσάρα” και από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο Άμστερνταμ, ο Τζιμ άνοιξε το σκορ για τον Άγιαξ στο 31ο λεπτό και ο Γκοντς σκόραρε δις στη συνέχεια, οδηγώντας τον “Αίαντα” σε μία επιβλητική νίκη επί της δυνατής τουρκικής Μπεσίκτας, στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Τέσσερα γκολ πέτυχε όμως και η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League. Η Στεάουα Βουκουρεστίου χτύπησε “καμπανάκι” στους Θεσσαλονικείς, με τη νίκη της με 4-1 επί της Ρίγα στη Ρουμανία.

Παρότι επέτρεψε στους Λετονούς να ισοφαρίσουν νωρίς το πρώτο της γκολ με τον Μπιρλιγκέα, η Στεάουα έκανε “πάρτι” στη συνέχεια και “σάρωσε” τους αντιπάλους της με δύο τέρματα από τον Ολαρού και ένα από τον Στεφανέσκου, “καθαρίζοντας” το ματς από το 69′.

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, ξεχώρισε το 3-3 στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βικτόρια Πλζεν, με τους Τσέχους να αντιδρούν στο φινάλε του αγώνα και με δύο γκολ στο 86′ και το 90+3′ να “παγώνουν” τους αντιπάλους τους, παίρνοντας από το… πουθενά, το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο τέλος του ματς, έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της και η Ρόμα στο Ολίμπικο, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Αθλέτικο Μπιλμπάο, δεχόμενη το γκολ από την ομάδα του Βαλβέρδε στο 85′ και ενώ είχε προηγηθεί από νωρίς με τον Ντόβμπικ.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο Europa League

Φενέρμπαχτσε – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-1

Μάλμε – Ρέιντζερς 0-2

Άγιαξ – Μπεσίκτας 4-0

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Πλζεν 3-3

Στεάουα Βουκουρεστίου – Ρίγα 4-1

Λιόν – Ολυμπιακός 2-0

Ρόμα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1

Μπράγκα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1

To άρθρο Europa League: «Τεσσάρα» από τον Άγιαξ, «σαρωτική» και η Στεάουα πριν τον ΠΑΟΚ – Αποτελέσματα, φάσεις και γκολ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button