Υγεία

Good Job Nicky: «Θα ήθελα τρία παιδιά αλλά δεν θα ήθελα να καθυστερήσω και πάρα πολύ»

Good Job Nicky: «Θα ήθελα τρία παιδιά αλλά δεν θα ήθελα να καθυστερήσω και πάρα πολύ»

Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky μίλησε για την καριέρα του, τα προσωπικά του, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

Ο 28χρονος τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» σήμερα (30.09.2024), όπου αρχικά μίλησε για τη μουσική του. Ο Good Job Nicky μάλιστα, αποκάλυψε των αριθμό των παιδιών που θα ήθελε να αποκτήσει και πως η δημιουργία οικογένειας είναι ένας από τους πιο απώτερους σκοπούς της ζωής.

«Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Είτε να γράψω το τραγούδι, είτε να το κάνω perform. Θα μου άρεσε ναι. Θα μπορούσε να γίνει φέτος. Τα κομμάτια τα έχω πανέτοιμα. Αυτή είναι μια κουβέντα που πρέπει να γίνει λίγο πιο εσωτερική, θα ήθελα να δω τι θα αποφασίσει και ο κόσμος».

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στην τηλεόραση, ο καλλιτέχνης σχολίασε: «Σαν κριτής ας πούμε; Ίσως ως coaching perspective, ίσως ναι, ίσως να μου άρεσε».

Για τη φιλία του με τον Εμμανουήλ Καραλή, ο Good Job Nicky είπε: «Είμαι πολύ φίλος με τον Μανόλο. Ο Μανόλο αλήθεια φτου-φτου-φτου φοβάμαι να μιλήσω για αυτόν μήπως και τον ματιάξουμε. Γιατί πάει τέλεια, πάει τέλεια! Έχουμε ένα μικρό έθιμο, γιατί τώρα είναι σε πολλά meetings και πάει από χώρα σε χώρα. Μου στέλνει κάθε φορά βίντεο από το ξενοδοχείο που μένει και βάζουμε βαθομολογία στα 10».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει παιδιά: «Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δεν ξέρω. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά. Θα ήθελα τρία παιδιά. Δεν θα ήθελα να καθυστερήσω και πάρα πολύ. Θα ήθελα δηλαδή σε τρία χρόνια να έχω ένα μικρό εδώ πέρα και να σου μιλάω και να κλαίει. Νιώθω ότι είναι ένας από τους πιο απώτερους σκοπούς της ζωής».

«Πιστεύω στο για πάντα μέχρι να τελειώσει», κατέληξε ο Good Job Nicky.

To άρθρο Good Job Nicky: «Θα ήθελα τρία παιδιά αλλά δεν θα ήθελα να καθυστερήσω και πάρα πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button