Κόσμος

Liam Payne: «Είναι συντετριμμένη, πενθεί», λέει ο πατέρας της Kate Cassidy, συντρόφου του πρώην τραγουδιστή των One Direction

Liam Payne: «Είναι συντετριμμένη, πενθεί», λέει ο πατέρας της Kate Cassidy, συντρόφου του πρώην τραγουδιστή των One Direction

Ο πατέρας της Kate Cassidy, φίλης του Λιαμ Πέιν, του πρώην τραγουδιστή των One Direction που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024) πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, δήλωσε ότι η κόρη του είναι συντετριμμένη.

«Πενθεί», είπε σε δημοσιογράφο της NewYorkPost σήμερα Πέμπτη (17.10.2024) από την εξώπορτα του σπιτιού στο Χάρινγκτον Παρκ, ένα καταπράσινο προάστιο στο βορειοανατολικό Νιου Τζέρσεϊ.

«Ήμουν ξύπνιος όλη τη νύχτα», είπε, με τη συγκίνηση να καταγράφεται καθαρά στο πρόσωπό του.

Είπε ότι η κόρη του, η 25χρονη Κέιτ, δε βρισκόταν στο σπίτι. «Η Κέιτλιν δεν είναι καν εδώ. Είναι στη Φλόριντα», είπε.

Ένας γείτονας που δεν θέλησε να δώσει το όνομά του περιέγραψε τους Κάσιντι ως «μια καλή οικογένεια».

«Είναι τόσο λυπηρό. Πραγματικά τους λυπήθηκα όταν το διάβασα σήμερα το πρωί», είπε.

Ο γείτονας είπε επίσης ότι η Κέιτ μερικές φορές επαναστατούσε ενάντια στις παραδοσιακές ιρλανδικές αξίες των γονιών της.

«Είναι τόσο καλή οικογένεια. Και η Κέιτ, ήταν λίγο άγρια», είπε. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

Η Κέιτ Κάσιντι – η οποία διατηρούσε δεσμό με τον 31χρονο Πέιν εδώ και δύο χρόνια – είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή με τον αγαπημένο της για σύντομες διακοπές και επέστρεψε στη Φλόριντα πριν από την τραγωδία.

To άρθρο Liam Payne: «Είναι συντετριμμένη, πενθεί», λέει ο πατέρας της Kate Cassidy, συντρόφου του πρώην τραγουδιστή των One Direction δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button