Υγεία

O Έρλινγκ Χάαλαντ θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσιεύματα – Ο πιθανός προορισμός του

O Έρλινγκ Χάαλαντ θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσιεύματα - Ο πιθανός προορισμός του

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρουσιάζεται έτοιμος να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Νορβηγό επιθετικό να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλο ευρωπαϊκό club.

Βόμβα σχετικά με το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ έριξε η «Nacional». Σύμφωνα με δημοσίευμα της το Μέσο από την Καταλονία αποκαλύπτει πως ο 24χρονος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα εκτός Αγγλίας.

Ο Νορβηγός επιθετικός ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027 με τους «σίτιζενς» φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να θεωρεί πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει, με τον ίδιο να θέλει νέες προκλήσεις για την καριέρα του.

Μάλιστα η αποχώρηση του Τσίκι Μπεγκιριστάιν από την θέση του αθλητικού διευθυντή στον σύλλογο και ο και ο ερχομός του Ούγκο Βιάνα, ίσως επηρεάσουν αρκετά το οργανόγραμμα της ομάδας.

Για τον Χάαλαντ ενδιαφέρον έχει δείξει η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αντίθετα ο 24χρονος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για τον κάνουν δικό τους.

To άρθρο O Έρλινγκ Χάαλαντ θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσιεύματα – Ο πιθανός προορισμός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button