Υγεία

O Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε αντιπάλους για το τουρνουά της Βασιλείας

O Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε αντιπάλους για το τουρνουά της Βασιλείας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει μέρος στο 500άρι τουρνουά τένις της Βασιλείας, με τον «Στεφ» να μαθαίνει τους αντιπάλους του στην διοργάνωση.

Επιστρέφει στο 500άρι τουρνουά της Βασιλείας για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μετά την Αμβέρσα, ο Έλληνας τενίστας μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα του στην Ελβετία, με την κλήρωση να φέρνει στον δρόμο του, τον Αργεντινό Φραντσίσκο Σερούντολο.

Στον 2ο γύρο, εφόσον προκριθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Αλεξάντερ Μπούμπλικ που αγωνίζεται με παίκτη από τα προκριματικά.

Αν ο Νο3 του ταμπλό, Στέφανος Τστισιπάς εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8», τότε κατά πάσα πιθανότητα θα βρει στον δρόμο του τον Γίρι Λεχέτσκα, όπως συνέβη και στα προημιτελικά της Αμβέρσας. Βέβαια, ο Τσέχος θα πρέπει να έχει νικήσει τον Πέδρο Μαρτίνεθ και αμέσως μετά τον Άρθουρ Φις.

Στα ημιτελικά, τον Τσιτσιπά, αν προχωρά στο τουρνουά θα τον περιμένει είτε ο Νο1 του ταμπλό Αντρέι Ρούμπλεφ, είτε ο Μπεν Σέλτον, κι ενώ κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Αλεχάνδρο Ταβίλο και Σταν Βαβρίνκα.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο κάτοχος του τίτλου, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ο Κάσπερ Ρουντ που είναι στο Νο2 του ταμπλό, αλλά και οι Χόλγκερ Ρούνε και Ούγκο Αμπέρ που είναι κι αυτοί υποψήφιοι για να φτάσουν ψηλά στο τουρνουά.

To άρθρο O Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε αντιπάλους για το τουρνουά της Βασιλείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button