Life Style

Έμμα Στόουν στις Κάννες: Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι η μούσα μου και όχι το αντίστροφο

Έμμα Στόουν στις Κάννες: Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι η μούσα μου και όχι το αντίστροφο

Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι η μούσα μου και όχι το αντίστροφο, δήλωσε μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα ηθοποιός Έμμα Στόουν στις Κάννες.

Η Έμμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό με την διάσημη ηθοποιό να κερδίζει ένα Όσκαρ για την ταινία “Poor Thinks”.

“Είναι η μούσα μου”, δήλωσε χαμογελώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ταινία “Kinds of Kindness” (“Ιστορίες Καλοσύνης”) που μετέχει στο διαγωνιστικό σκέλος του 77ου Φεστιβάλ των Καννών.

“Είμαι φεμινίστρια”, είπε η ηθοποιός του “La La land” όταν ρωτήθηκε σχετικά. “Εάν αυτό είναι ακτιβισμός ή όχι; Αυτό ακριβώς είναι που έχει νόημα για μένα”.

Όταν η Στόουν επιλέγει μια ταινία, είναι γιατί “θεωρεί τους χαρακτήρες ενδιαφέροντες, τα πάντα ενδιαφέροντα, και είναι γιατί κάτι που θέλει να εξερευνήσει”, τόνισε.

Οι δύο προηγούμενες ταινίες που γύρισε ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμμα Στόουν, “Η Ευνοούμενη” και “Χαμένα Κορμιά”, σημείωσαν επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες και αύξησαν σημαντικά τη δημοτικότητα του Έλληνα σκηνοθέτη στο Χόλιγουντ.

Η ταινία “Ιστορίες Καλοσύνης” σηματοδοτείται από την επιστροφή σε έναν πιο δύσκολο κινηματογράφο, καθώς και σε σκηνές σεξ και βίας. Αλλά το να γυρίζει τέτοιου είδους σκηνές δεν ενοχλεί την Έμμα Στόουν.

“Νιώθω εξαιρετικά άνετα” στα πλατό του Γιώργου Λάνθιμου, “έχω την εντύπωση ότι μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί του”, δήλωσε η ηθοποιός. “Τον εμπιστεύομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σκηνοθέτη”.

To άρθρο Έμμα Στόουν στις Κάννες: Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι η μούσα μου και όχι το αντίστροφο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button