Υγεία

Survivor: Η Εκατερίνα «απείλησε» τους αντιπάλους της – «Γατούλες θα σας κερδίσουμε»

Survivor: Η Εκατερίνα «απείλησε» τους αντιπάλους της – «Γατούλες θα σας κερδίσουμε»

Μπορεί το αποψινό (24.09.2024) επεισόδιο του Survivor, να ξεκίνησε δείχνοντας τους παίκτες να περνάνε δύσκολα στην παραλία, με τη βροχή να μη τους αφήνει να κοιμηθούν, ωστόσο μια επιστροφή έφερε «λιακάδα».

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, που «χρωματίζει» με τις ατάκες της το φετινό Survivor, γύρισε στην καλύβα της πράσινης ομάδας.

Η ρωσίδα παίκτρια, γνωστή για τα viral βίντεό της στα social media, επέστρεψε χαρούμενη και θέλησε να μοιραστεί τις εμπειρίες της από το νησί της εξορίας.

«Είμαι πολυ χαρούμενη που σας βλέπω ξανά και κοιμηθήκαμε άνετα κάτω από τη βροχή. Νόμιζα πως δε θα με περίμεναν πολλοί και θα σοκαριστούν, αλλά έτσι όπως μίλησαν τα παιδιά, κατάλαβα ότι με περίμεναν πάρα πολύ. Κάποιοι μου είπαν ότι η ομάδα χωρίς εμένα ήταν “μούχλα” και εγώ τώρα έδωσα χρώμα και χάρηκαν πολύ», είπε αν και δε χάρηκαν όλοι για την επιστροφή της.

«Η είσοδος της Εκατερίνα με ξάφνιασε πάρα πολύ, δε το περίμενα», δήλωσε στην κάμερα ο Στέφανος Βλάχος. «Πίστευα πως δε θα ξαναγυρίσει. Δεν ενθουσιάστηκα πολύ γιατί τώρα, θα είναι πιο δύσκολα για την ομάδα μας», κατέληξε ο 20χρονος νοσηλευτής.  

Μιλώντας στους συμπαίκτες της για τα όσα συνάντησε στο νησί της εξορίας, η Εκατερίνα ήταν ξεκάθαρη: «Πολέμησα με το ασβό, έκοψα δέντρο και το χτυπούσα»…

Η Εκατερίνα, ερωτηθείσα από τον Γιώργο Λιανό για το πώς την υποδέχτηκε η ομάδα της, απάντησε πως κανείς δεν την περίμενε, αλλά χάρηκαν όλοι πολύ.

«Χάρηκαν όλοι, τώρα είμαστε πιο δυνατοί», σημείωσε η 26χρονη TikToker και απευθυνόμενη στους αντιπάλους της πριν τα αγωνίσματα, τους είπε την ατάκα: «Γατούλες, θα σας κερδίσουμε».

To άρθρο Survivor: Η Εκατερίνα «απείλησε» τους αντιπάλους της – «Γατούλες θα σας κερδίσουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button