Υγεία

Survivor: Μεγάλη νίκη για τους Τίγρεις – Το νέο κρυμμένο αντικείμενο και οι γκρίνιες από τις δύο ομάδες

Survivor: Μεγάλη νίκη για τους Τίγρεις – Το νέο κρυμμένο αντικείμενο και οι γκρίνιες από τις δύο ομάδες

Όπως έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές, το Survivor φέτος θέλει να φέρει όσες ανατροπές δεν έχουν γίνει ποτέ από όταν το παιχνίδι έπαιξε για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Μεγάλοι νικητές της αποψινής βραδιάς (01.09.2024) οι Κίτρινοι που κέρδισαν πραγματικά στο δευτερόλεπτο το έπαθλο φαγητού του Survivor.

Πριν την μεγάλη νίκη ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός όταν συνάντησε τις δύο ομάδες που ετοιμάζονταν να μπουν για ακόμη μία φορά στο στίβο μάχης, αποκάλυψε ένα νέο το κρυμμένο αντικείμενο.

Ο λόγος γίνεται για ένα μετάλλιο, όπου όποιος παίκτης το βρει, θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να «κλέψει» ένα έπαθλο από την αντίπαλη ομάδα.

«Την τελευταία εβδομάδα οι παίκτες έμαθαν ότι υπάρχουν κρυμμένα τοτέμ ασυλίας στην παραλία. Η Χριστίνα το βρήκε, το έπαιξε σωστά στου συμβούλιο και έφερε τα πάνω κάτω στην ψηφοφορία», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν είναι αυτά όμως τα αντικείμενα που είναι κρυμμένα στο νησί. Υπάρχει και αυτό το αντικείμενο το οποίο πραγματικά μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και θα είναι κρυμμένο στο σημερινό παρκούρ.

Με αυτό το μετάλλιο, όποιος παίκτης το βρει μπορεί για την ομάδα του να το χρησιμοποιήσει σωστά και να κλέψει ένα έπαθλο από την αντίπαλη ομάδα», δήλωσε.

Λίγη ώρα μετά, ο Βλαδίμηρος βρήκε το κρυμμένο τοτέμ και έδωσε στην ομάδα του το πλεονέκτημα.

Καθώς διάβαζε τις οδηγίες, αποκαλύφθηκε πως οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας θα μπορούν να κλέψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το τοτέμ και για αυτό θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

Παρά τα έπαθλα και τις εκπλήξεις, πολλοί παίκτες πληγώθηκαν από την χθεσινή ψηφοφορία στο reality επιβίωσης.

Μέσα σε αυτούς και ο Βλαδίμηρος, όπου «έσπασε» τη σιωπή του καθώς δεν περίμενε να τον ψηφίσει η ομάδα του.

«Υπάρχει στεναχώρια από χθες. Πρέπει να καταλάβω ότι είμαι σε ένα παιχνίδι και δεν υπάρχουν οικογενειακές φιλίες», είπε.

Ένταση υπάρχει και στους Πράσινους καθώς τα μέλη της ομάδας είναι έξαλλα με την Εκατερίνα.

Η ξανθιά «νυχούλα» που από την πρώτη στιγμή κέντρισε τα βλέμματα, δέχθηκε «πυρά» καθώς την κατηγορούν πως δεν προσπαθεί αρκετά στα αγωνίσματα ενάντια στους Κίτρινους.

Όπως είπαν, η Εκατερίνα γύρισε από την «εξορία», και από εκείνη τη στιγμή καλοπερνά και χαλαρώνει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αγγελική Κατσίνη που μίλησε με πιο σκληρό τρόπο για την συμπαίκτριά της λέγοντας πως δεν παλεύει ιδιαίτερα, ενώ οι Πράσινοι παλεύουν για τα αγωνίσματα και εκείνη απλά τρώει.

Μία πολύ συγκινητική στιγμή ήταν αυτή με τον Γιάννη, όπου μετά τη νίκη του στο σημερινό αγώνισμα, αφιέρωσε τη νίκη του σε ένα κοντινό πρόσωπο που έχασε πρόσφατα.

«Αυτή την νίκη την αφιερώνω στον νονό μου που τον έχασα λίγες μέρες πριν μπω στο παιχνίδι και δεν ήμουν στην κηδεία του», είπε ο Γιάννης συγκινημένος προτού ξεσπάσει σε κλάματα.

Σε κλάματα ξέσπασε και η Χριστιάνα Γρηγοράσκου η οποία μίλησε στην κάμερα για την ομάδα της, λέγοντας πως έχει να κάνει με αχάριστους ανθρώπους.

«Νιώθω πάρα πολύ πιεσμένη από όλη την κατάσταση γιατί έχω μπει ουσιαστικά πάρα πολύ δύσκολα εδώ και δεν το αναγνωρίζει κανείς εδώ πέρα. Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε σε όλη την ομάδα και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους.

Δεν ξέρω, νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και ότι δεν μου αρέσει τίποτα, πραγματικά… τίποτα», είπε με δάκρυα στα μάτια η Χριστιάνα. 

«Βλέπω μια ομάδα που το παίζει ιστορία χωρίς λόγο, μια ομάδα που πραγματικά… θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα. Ο καθένας κοιτά το συμφέρον του. Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο και αυτό το πράγμα μόνο απογοήτευση μου φέρνει», κατέληξε η παίκτρια του Survivor.

To άρθρο Survivor: Μεγάλη νίκη για τους Τίγρεις – Το νέο κρυμμένο αντικείμενο και οι γκρίνιες από τις δύο ομάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button