Υγεία

Survivor: Οι Αετοί νίκησαν τις Τίγρεις και πήραν το «αίμα» τους πίσω – «Κάρμα είναι και γυρίζει»

Survivor: Οι Αετοί νίκησαν τις Τίγρεις και πήραν το «αίμα» τους πίσω – «Κάρμα είναι και γυρίζει»

Την «εκδίκησή» τους για την «κλεψιά» του επάθλου επικοινωνίας, πήραν οι Αετοί στο Survivor. To αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρήκε νικητές τους Αετούς, οι παίκτες των οποίων απόλαυσαν το έπαθλο.

Έπειτα από την «έκπληξη» που τους επιφύλαξαν οι Τίγρεις στον αγώνα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας το μετάλλιο με τα προνόμια του Survivor, οι Αετοί – μία ημέρα μετά – επικράτησαν των αντιπάλων τους στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης.

Εξάλλου, στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος εξαπέλυσε επίθεση στον Νίνο Νικολαΐδη για την κίνησή του να δώσει τη νίκη στη Χριστιάνα Γρηγοράσκου.

«Θεωρώ ότι είναι πολλοί παράγοντες, πρώτον το γεγονός ότι είμαστε μια καλή παρέα εγώ, ο Νίνο, η Μαρία και ο Ορφέας πλέον. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ήθελε να αποβάλλει κάποιες ευθύνες από πάνω του και να επιλέξει κάποιον παίκτη προς αποχώρηση», δήλωσε η Χριστιάνα από την πλευρά της, χωρίς να είναι σίγουρη, ωστόσο, για ποιο λόγο ακριβώς τής χάρισε τη νίκη ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Τσακαλάκος δεν… μάσησε τα λόγια του για τον αρχηγό: «Είναι το δεύτερο – τρίτο φάουλ του. Στα πλαίσια του Survivor το να προσπαθείς να γλείφεις ανθρώπους για να τους φέρεις στη μεριά σου το θεωρώ γλοιώδες. Αν είναι αυτή η στρατηγική που χρειάζεται για να μείνεις στο παιχνίδι, προτιμώ να φύγω».

«Το ό,τι στα 45 μου θα ασχολιόμουν να κάνω ”στρατηγική”… Αν και δεν θα το έλεγα έτσι το να γλείφεις ανθρώπους μόλις μπαίνουν στην ομάδα σου. Αν το ήξερα αυτό δεν θα ερχόμουν και αν φύγω λόγω αυτού, δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτό που με έκανε ο…”αρχηγός” μας είναι να σφραγίζει την κλίκα που ο ίδιος δημιουργεί», ανέφερε στην κάμερα του Survivor.

 

«Κατ’ αρχάς ο Νίνο ήταν αυτός που την κατηγορούσε και έλεγε πως αν έρθει, θα γίνει χαμός εδώ μέσα. Αλλά με το που μπήκε, αυτός και η Μαρία κατευθείαν να την καλοπιάσουν. Εγώ δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος, θα πω μια κουβέντα εδώ και αν κάποιος θέλει να κάνει παρέα μαζί μου, καλώς. Αν όχι και επηρεάζεται από άλλους, έτσι είναι η ζωή.

Δείχνει μία δειλία, γιατί έτσι ο Νίνο μπορεί να πει ότι δεν θα μας ψηφίσει, αλλά αναγκαστικά η Χριστιάνα θα το κάνει. Δεν μου αρέσει η υποκρισία του ήρωα και ”για την ομάδα όλα”, ενώ είναι ο υπεύθυνος για τις κλίκες μαζί με τη Μαρία», κατέληξε ο Παναγιώτης.

 

Οι Πράσινοι κερδίζουν τον αγώνα.

 

«Κάρμα είναι και γυρίζει», σχολίασε ο Στέφανος για τη νίκη της πράσινης ομάδας στον αγώνα επάθλου.

H νίκη των Αετών πανηγυρίστηκε έξαλλα, αφού θεωρούν ότι πήραν το «αίμα» τους πίσω.

 

Ωστόσο, αυτός που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα και συγκίνησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ή άλλην στο νέο επεισόδιο ήταν ο Βλαδίμηρος.

Ο παίκτης των Πράσινων έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά του, όταν διάβασε το γράμμα που έλαβε από την αγαπημένη του μητέρα.

«Με το που άνοιξα το γράμμα, το λέω και συγκινούμαι πάλι, διάβασα το τέλος για να δω από ποιον είναι και είδα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Εκεί πραγματικά το ξαναέκλεισα».

«Αγαπημένε μου Βλαδίμηρε, είμαστε πολύ περήφανοι που ένα όνειρο ζωής σου έχει γίνει πραγματικότητα. Πιστεύουμε σε σένα και ξέρω ότι θα τα καταφέρεις. Με όλη μου την αγάπη, η μητέρα σου. Σε αγαπώ πολύ» διάβασε, στη συνέχεια ο παίκτης των Αετών με δάκρυα στα μάτια για να πει: «και ‘γω μάνα, σ’ αγαπώ πολύ».

 

«Εντάξει, μπορεί να κλαίω αλλά αυτόν τον άνθρωπο τον έχω πιο ψηλά από όλους, όπως και τον πατέρα μου. Τους χρωστάω τη ζωή μου», εκμυστηρεύτηκε αμέσως μετά ο Βλαδίμηρος στους υπόλοιπους παίκτες της πράσινης ομάδας για να συμπληρώσει στην κάμερα του Survivor:

«Ένιωσα μεγάλη δύναμη μέσα μου για να μπορώ να προχωρήσω πιο καλά σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί είναι ακραία δύσκολο αυτό το Survivor».

Πάντως, αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος του αποψινού επεισοδίου, οι Πράσινοι δηλαδή, κέρδισαν το έπαθλο κι έφυγαν για την Punta Cana, ξεφαντώνοντας στο Coco Bongo της τουριστικής κωμόπολης της Δομινικανής Δημοκρατίας:

 

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor, οι Τίγρεις περιμένουν με… άγριες διαθέσεις τους αντιπάλους τους για τον αγώνα ομαδικής ασυλίας πριν την επόμενη αποχώρηση.

To άρθρο Survivor: Οι Αετοί νίκησαν τις Τίγρεις και πήραν το «αίμα» τους πίσω – «Κάρμα είναι και γυρίζει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button