Υγεία

Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα

Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα

Στρατηγική, ίντριγκες, τσακωμοί και κλάματα και στο επεισόδιο της Δευτέρας (21.10.2024) του Survivor.

Έπαθλο του αγωνίσματος ήταν ένα πιάτο γεμιστά. Οι Κίτρινοι παίκτες του Survivor κατάφεραν να υπερισχύσουν στο αγώνισμα δύναμης, αφήνοντας τους Πράσινους στην πείνα.

Νωρίτερα οι Αετοί που κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα του παιχνιδιού, πήραν τρεις σακούλες με έξτρα προμήθειες.

Παρά το έπαθλο της νίκης, η Εκατερίνα ήταν η αληθινή πρωταγωνίστρια του επεισοδίου, που για ακόμα μία φορά απασχόλησε τους τηλεθεατές με την σχέση που έχει με την ομάδα της και την ευαισθησία της.

Πέρα από το ότι στην αρχή του επεισοδίου είπε πως όταν περιμένει περίοδο έχει νεύρα και ζήτησε από τους παίκτες της να χαλαρώσουν, σε δεύτερη φάση αποκάλυψε στην κάμερα πως κάτι «έπιασε» την ομάδα της και της ζήτησαν με άσχημο τρόπο να σταματήσει να συμμετέχει στα παιχνίδια.

«Μου είπε ο Γιάννης να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, μου μίλησε πολύ άσχημα. Εγώ του είπα για πλάκα θα σου ρίξω αρνητική ενέργεια και εκείνος κατέβασε τα βρακιά του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Εγώ δεν κοίταξα, κοίταξε μόνο η Ελένη γιατί ο άνδρας της είναι 50 χρόνων και δεν το βλέπει συχνά», είπε η Εκατερίνα.

Το απίστευτο σκηνικό συνέχισε και πριν τον πρώτο αγώνα, με την Εκατερίνα να αποκαλύπτει στον Γιώργο Λιανό τα όσα της είπαν οι Πράσινοι σχετικά με την δυναμική της στα παιχνίδια.

Τότε ακριβώς ο Γιώργος Λιανός έδωσε τελεσίγραφο στις δύο ομάδες, λέγοντας πως όποιος δεν θέλει να αγωνιστεί, η ομάδα του θα «τρώει» ποινή.

Την ώρα που η ομάδα σχημάτιζε στρατηγική, η Ελένη με την Εκατερίνα αρπάχτηκαν από το πουθενά, με την Ελένη να της λέει «κοντό το χέρι σου, μην το ξανακάνεις», όταν η Ρωσίδα παίχτρια την ακούμπησε.

Λίγο μετά η Εκατερίνα έβαλε τα κλάματα λέγοντας στις συμπαίχτριές της πως σκέφτεται πολλά.

Από τους Κίτρινους, ο Νίνο μίλησε στην κάμερα για την αποχώρηση του Παναγιώτη λέγοντας πως ο πρώην παίκτης του Survivor «λυτρώθηκε που έφυγε».

H Χριστιάννα ταυτόχρονα «κάρφωσε» τους συμπαίκτες της για την συμπεριφορά τους.

Για τη συμπεριφορά των συμπαικτών της στo παιχνίδι μίλησε η Χριστιάνα Γρηγοράσκου στο Survivor μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τσακαλάκου.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του ριάλιτι, το παιχνίδι εξελίσσεται σε ομαδικό με τους συμπαίκτες της συχνά να την αιφνιδιάζουν με την συμπεριφορά τους.

«Ο καθένας προσπαθεί να σώσει το τομάρι του εδώ πέρα. Όλα αυτά τα βρίσκω ελαφρώς τραγικά, τραγερλαφικά, παιδιάστικα, μικρά και δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορώ να τα χαρακτηρίσω», ανέφερε η Χριστιάνα.

«Χθες, πριν μπούμε για να αγωνιστούμε, εγώ ο Πάνος και η Φοίβη, μου λέει η Φοίβη, μακάρι να κερδίσουμε εμείς, girl power και μετά, καθώς έφυγε ο Παναγιώτης και έμεινε τελευταίος στη δοκιμασία, έβαλε τα κλάματα που έφυγε ο Παναγιώτης. Τώρα… τα σχόλια δικά σας», είπε στην κάμερα η παίκτρια του Survivor.

To άρθρο Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button