Υγεία

The Reunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης και πάλι μαζί – Επόμενος προορισμός Ουγκάντα

The Reunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης και πάλι μαζί – Επόμενος προορισμός Ουγκάντα

Πρεμιέρα έκανε το νέο ταξιδιωτικό πρότζεκτ «The Reunion» το βράδυ της Πέμπτης (17.10.2024), μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια.

Το πρώην δίδυμο του World Party και νυν δίδυμο του «The Reunion», Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης, σύμφωνα με τα πρώτα κιόλας πλάνα της πρεμιέρας, άφησε ό,τι είχε και δεν είχε για να… βρεθεί ξανά στο αεροδρόμιο με μοναδικό στόχο ακόμα ένα ταξίδι.

Επόμενος προορισμός… Ουγκάντα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξύπνησε ανάμεσα σε μπιμπερό και λοιπά μωρουδιακά είδη μέσα στο σπίτι του και, όντας πατέρας δυο παιδιών πια, ετοιμάστηκε για μία ακόμα τηλεοπτική περιπέτεια. Ακριβώς το ίδιο, με τη σημαντική διαφορά πως φρόντισε μόνο για τον εαυτό του, έκανε και ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Έχουν περάσει τα χρόνια, νομίζω ότι είμαστε πάρα πολύ ώριμοι και άξιζε γενικότερα να έχουμε μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή μας για να το ξαναζήσουμε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στην κάμερα του «The Reunion» λίγο πριν την αναχώρηση για Ουγκάντα.

«Έχουν περάσει 8, 9, 10 χρόνια περίπου και αυτή τη φορά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν αλλαγές. Η μεγαλύτερη διαφορά, αυτό δηλαδή που κραυγάζει από μακριά, είναι ότι πλέον έχω δυο παιδιά και το να ταξιδεύεις, ενώ αφήνεις πίσω σου μια οικογένεια, αλλάζει κάπως τα πράγματα», υπογράμμισε, επίσης, ο Σάκης Τανιμανίδης γι’ αυτό το… Reunion με τον καλό του φίλο και πρώην τηλεοπτικό του συνοδοιπόρο.

«Τελικά στη ζωή πάντα καταλήγεις στα παλιά σου λημέρια. Και εμείς φέτος θα φύγουμε πολύ μακριά ελπίζοντας ότι αυτό το ταξίδι θα μας φέρει και πάλι κοντά».

To άρθρο The Reunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης και πάλι μαζί – Επόμενος προορισμός Ουγκάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button