Πολιτική

United Airlines: Επεκτείνει τις απευθείας εποχικές πτήσεις της από Αθήνα προς ΗΠΑ και για το 2025

United Airlines: Επεκτείνει τις απευθείας εποχικές πτήσεις της από Αθήνα προς ΗΠΑ και για το 2025

Επέκταση των απευθείας εποχικών πτήσεών της σε καθημερινή βάση από την Αθήνα προς τις ΗΠΑ και για το καλοκαίρι του 2025, ανακοίνωσε σήμερα η United Airlines.

Συγκεκριμένα, η United Airlines ανακοίνωσε σήμερα τη μεγαλύτερη διεθνή επέκταση στην ιστορία της με δρομολόγια πτήσεων σε οκτώ νέες πόλεις, μεταξύ αυτών και η Αθήνα.

Ξεκινώντας τον Μάιο του 2025, η United θα ξεκινήσει πέντε νέες απευθείας πτήσεις από το Νιούαρκ/Νέα Υόρκη προς προορισμούς που δεν εξυπηρετεί καμία άλλη αμερικανική αεροπορική εταιρεία, όπως το Νουκ της Γροιλανδίας, το Παλέρμο της Ιταλίας, το Μπιλμπάο της Ισπανίας, το νησί Μαδέιρα της Πορτογαλίας και το Φάρο της Πορτογαλίας.

Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει επίσης τρία νέα απευθείας δρομολόγια από την Ουάσινγκτον/Ντάλες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης πτήσης της προς το Ντακάρ της Σενεγάλης που εκτελείται όλο το χρόνο και νέων εποχιακών απευθείας πτήσεων προς τη Νίκαια της Γαλλίας και τη Βενετία της Ιταλίας.

Ήδη ο αμερικανικός αερομεταφορέας με τις περισσότερες πτήσεις στον Ατλαντικό, το πρόγραμμα υπερατλαντικών πτήσεων της United το καλοκαίρι του 2025 θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της με περισσότερες από 760 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Εκτός από τις νέες πτήσεις, οι πελάτες θα έχουν ακόμη περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσουν τη Βενετία της Ιταλίας, την Αθήνα της Ελλάδας και τη Βαρκελώνη της Ισπανίας με νωρίτερες ημερομηνίες έναρξης το επόμενο καλοκαίρι.

Η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει επίσης τον αριθμό των εβδομαδιαίων απευθείας πτήσεων μεταξύ Νιούαρκ/Νέα Υόρκη-Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία, Νιούαρκ/Νέα Υόρκη-Ντουμπρόβνικ, Κροατία, και Νιούαρκ/Νέα Υόρκη-Αθήνα, Ελλάδα.

Μετά από έναν χρόνο αφότου ξεκίνησε το δρομολόγιό της από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο τον Μάιο του 2024, η United εγκαινιάζει για το δρομολόγιο αυτό ένα υπερσύγχρονο Boeing 787-10 Dreamliner. Μαζί με το τρίτο καθημερινό εποχικό δρομολόγιο της United μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον, οι θέσεις που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία στις πτήσεις από Ελλάδα προς ΗΠΑ, θα αυξηθούν σχεδόν κατά 30% για το καλοκαίρι του 2025.

 

To άρθρο United Airlines: Επεκτείνει τις απευθείας εποχικές πτήσεις της από Αθήνα προς ΗΠΑ και για το 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button