Ελλάδα

Συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή ο γυναικοκτόνος – Ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δεχόταν η 40χρονη

Συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή ο γυναικοκτόνος - Ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δεχόταν η 40χρονη

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (16.5.24) ο 50χρονος που έστησε ενέδρα και δολοφόνησε με μαχαίρι την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς σε οικοδομή στην οδό Πάρνηθος 28 στη Φυλή, κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, και ήταν μεθυσμένος. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί.

Η άτυχη 40χρονη έφυγε από το σπίτι της περίπου στις 06:00 το πρωί για να πάει στη δουλειά της και ο δράστης, που της είχε στήσει «καρτέρι», της επιτέθηκε, τη μαχαίρωσε στην κοιλιά και εξαφανίστηκε.

Τη γυναίκα εντόπισαν περίοικοι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι.

Ο δράστης κρυβόταν στον πρώτο όροφο της οικοδομής στη Φυλή. Στο σημείο, βρέθηκε μια σακούλα με μπύρες.

 

Ηχητικό ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, συγκλονίζει ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από επίθεση που έκανε ο 50χρονος στην 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του (αμφότεροι με καταγωγή από την Αλβανία), 10 μέρες πριν τη στυγερή γυναικοκτονία.

Ο 50χρονος δράστης, όπως αποκαλύπτεται από τις μαρτυρίες γειτόνων είχε προμελετήσει τη γυναικοκτονία και δημιουργούσε συχνά πρόβλημα στη 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του

Πενήντα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πριν από 10 μέρες (στις 7.5.24) ο δράστης και το θύμα είχαν άγριο καβγά, καθώς ο 50χρονος είχε επιτεθεί στην 40χρονη πρώην σύζυγό του και εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ο 50χρονος ακούγεται να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω!». Σύμφωνα με μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό, ο δράστης κρατούσε μια σακούλα με μπουκάλια μπύρας, τα έσπαγε στο πεζοδρόμιο και κράδανε προς το μέρος της 40χρονης ένα από αυτά και εκείνη του έλεγε «φύγε από εδώ!».

Στο πρώτο ηχητικό, η 40χρονη ακούγεται να ουρλιάζει:

«Έι, έι, τι κάνεις; Έχουμε χωρίσει. Έχουμε πάρει διαζύγιο. Τελείωσε. Τελείωσε. Κατάλαβες; Έχουμε πάρει διαζύγιο».

Δράστης: «Θα σε σκοτώσω μωρή π@@α!».

Στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος χαστουκιών, καθώς ο 50χρονος χτύπησε τη 40χρονη.

Κάποια στιγμή, στο σημείο έφτασαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μάλιστα ένα από αυτά κάλεσε την Αστυνομία. Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Με τη 40χρονη να συνέχιζει να φωνάζει και τον 50χρονο να μην σταματά να την απειλεί.

Το δεύτερο ηχητικό είναι από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο η Αστυνομία.

Τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν στις 7/5/2024, σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει. Μάλιστα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι αυτός θα δικαζόταν αύριο για το άγριο σκηνικό σε βάρος της γυναίκας. 

Το ίδιο δραματικό σκηνικό είχε επαναληφθεί και στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ο δράστης και πάλι συνελήφθη, δικάστηκε όμως αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης τον είχε καταγγείλει και το 2013 και πάλι για ενδοοικογενειακή βία.

 

To άρθρο Συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή ο γυναικοκτόνος – Ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δεχόταν η 40χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button