Υγεία

Η 49χρονη στη Σάμο δολοφόνησε τον πατέρα της γιατί νόμιζε πως την δηλητηριάζει – Τον είχε χτυπήσει και τα Χριστούγεννα

Η 49χρονη στη Σάμο δολοφόνησε τον πατέρα της γιατί νόμιζε πως την δηλητηριάζει – Τον είχε χτυπήσει και τα Χριστούγεννα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με μια 49χρονη γυναίκα να δολοφονεί τον 70χρονο πατέρα της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024), ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ειδοποίησε η ίδια την Αστυνομία.

«Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», είπε τηλεφωνώντας στην αστυνομία στη Σάμο λίγο πριν τις 8.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) και όταν οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι, εντόπισαν τον άτυχο άντρα αιμόφυρτο στο κρεβάτι με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και δίπλα την κόρη του, ενώ φέρεται να τον χτύπησε μέχρι θανάτου με έναν κάβουρα.

Είχε χτυπήσει ξανά τον πατέρα της τα Χριστούγεννα

Η δράστης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στο νησί.

Συγγενείς λένε ότι τον είχε χτυπήσει ξανά πριν λίγους μήνες. Η γυναίκα στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί για ψυχιατρικούς λόγους.

«Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», λέει στο STAR συγγενής θύματος. 

Νόμιζε ότι τη δηλητηριάζει ο πατέρας της 

Ο 70χρονος άνδρας προσπαθούσε να της χορηγήσει τα φάρμακα βάζοντάς τα στο φαγητό της ενώ εκείνη πίστευε ότι ήθελε να τη δηλητηριάσει και σύμφωνα με τις Αρχές αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που τσακωνόταν μαζί του.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της ασφάλειας μετά τη σύλληψή της. Η 49χρονη αύριο το πρωί (05/05/2024) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ενώ σύμφωνα με το Star τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την πράξη της, μάλιστα λύγισε κάποιες στιγμές και ζητά να μιλήσει με τον γιό της στο τηλέφωνο.

Οι γείτονες στη Σάμο μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καπετάνιο στο επάγγελμα ο οποίος είχε ξεμπαρκάρει πολλά χρόνια και ήθελε να περάσει μια ήρεμη ζωή στο νησί του.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο εγγονός του και γιος της 49χρονης. Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Facebook και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου είχε ανεβάσει φωτογραφία που απεικονίζει τον θάνατο, ανθρώπους να στέκονται στην ουρά και στο βάθος να πετούν στον ουρανό.

To άρθρο Η 49χρονη στη Σάμο δολοφόνησε τον πατέρα της γιατί νόμιζε πως την δηλητηριάζει – Τον είχε χτυπήσει και τα Χριστούγεννα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button