Υγεία

«Τρελά» ερυθρόλευκα πανηγύρια στο κέντρο του Βόλου για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League

«Τρελά» ερυθρόλευκα πανηγύρια στο κέντρο του Βόλου για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League

«Πασαλιμάνι» θύμισε και το κέντρο του Βόλου για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League.

Εκατοντάδες φίλαθλοι πανηγυρίζουν στο κέντρο του Βόλου για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, μετά τη νίκη των ερυθρολεύκων με 2-0 επί της αγγλικής Άστον Βίλα.

Οι οδοί Ιάσονος και Δημητριάδος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας έχουν κατακλυστεί από νέους, κυρίως, που με κόκκινες μπλούζες και κασκόλ και με σημαίες της ερυθρόλευκης ομάδας φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, κάποιοι με πυρσούς στα χέρια.

Σε ελλιμενισμένα σκάφη είχαν ανάψει κόκκινες δάδες και πυροτεχνήματα.

Την ίδια ώρα αυτοκίνητα κορνάροντας και με σημαίες του Ολυμπιακού κατευθύνονταν προς το κέντρο του Βόλου από κάθε περιοχή της πόλης και οι κεντρικοί δρόμοι πάνω από την παραλία είχαν κλείσει από τον κόσμο με συνθήματα.

To άρθρο «Τρελά» ερυθρόλευκα πανηγύρια στο κέντρο του Βόλου για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button