Ελλάδα

Βραυρώνα: Η μητέρα λέει ότι ο πατέρας δεν ήξερε ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα – Απολογείται την Πέμπτη

Βραυρώνα: Η μητέρα λέει ότι ο πατέρας δεν ήξερε ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα – Απολογείται την Πέμπτη

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη (16.05.24) ζήτησε και έλαβε η η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Σε βάρος της μητέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού με τον πατέρα.

«Η κατηγορούμενη είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, συντετριμμένη, μου μετέφερε ότι επιθυμούσε τη γέννηση του παιδιού της, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε την πρόθεση της ανθρωποκτονίας του και μου τόνισε ότι ο πατέρας δεν γνώριζε ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα, όταν την πέταξε στα σκουπίδια», είπε από την πλευρά ο δικηγόρος της μητέρας, Δημήτρης Ζορμπάς. 

Στο μεταξύ, δεν έχει παραδοθεί στις δικαστικές αρχές η ιατροδικαστική έκθεση από την οποία θα διαπιστώνεται εάν το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό. Από την ιατροδικαστική έκθεση θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω πορεία της έρευνας.

Ο 23χρονος πατέρας έχει λάβει προθεσμία για αύριο, Τρίτη, ωστόσο εάν δεν έχει παραδοθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα, θα ζητήσει νέα προθεσμία.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος, που έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα, πέφτει σε αντιφάσεις σε όσα έχει ισχυριστεί. 

«Ο πατέρας μου είπε χθες τηλεφωνικά ότι δεν γνώριζε ότι μέσα στη σακούλα ήταν το βρέφος, αλλά στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι η σύντροφός του του έδωσε πετσέτες λερωμένες με αίμα, όπου εκεί μέσα είχε τυλίξει το βρέφος», δήλωσε νωρίτερα τη Δευτέρα ο δικηγόρος του ζευγαριού, Δημήτρης Ζορμπάς, έξω από τα δικαστήρια.

Και συμπλήρωσε: «Δίνει μία διαφορετική εκδοχή σε εμένα, αλλά ο άνθρωπος είναι αλλοδαπός, κατέθεσε με διερμηνέα που δεν ήταν στον κατάλογο του Πρωτοδικείου κι ενδεχομένως να υπήρξε κάποια παράφραση», είπε ο ίδιος.

 

 

To άρθρο Βραυρώνα: Η μητέρα λέει ότι ο πατέρας δεν ήξερε ότι το βρέφος ήταν στη σακούλα – Απολογείται την Πέμπτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button