Υγεία

Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει να παρακολουθούν την Ειρήνη

Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει να παρακολουθούν την Ειρήνη

Συνεχείς οι αποκαλύψεις στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 14 έως την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Ο Στάθης κι ο Τζον δίνουν τα χέρια κι αποφασίζουν να συνεταιριστούν. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να μη δέχεται τη Θεοδώρα στο σπίτι της και η Αθηνά αποφασίζει να τη φιλοξενήσει.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 158 (Τρίτη 14 Μαΐου στις 21:00)

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η Ειρήνη έχει δεσμό με τον Παρασκευά κάτω από τη μύτη του κι αναθέτει στον Βαγιάκο να την παρακολουθήσει. Η Αρετή μετράει τις ώρες μέχρι την αποφυλάκισή της, ενώ η Ασπασία και η Κούλα ετοιμάζονται να την υποδεχθούν. Η Ασπασία προτρέπει τον Δημοσθένη να ψάξει για το χαμένο μωρό και να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή. Ο Στάθης κι ο Τζον δίνουν τα χέρια κι αποφασίζουν να συνεταιριστούν. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να μη δέχεται τη Θεοδώρα στο σπίτι της και η Αθηνά αποφασίζει να τη φιλοξενήσει. Η Βασιλική επισκέπτεται τη Χάιδω με σκοπό να την πείσει να γυρίσει.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 159 (Τετάρτη 15 Μαΐου στις 21:00)

Η Χάιδω εξομολογείται στη Βασιλική ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα αφήσει το μοναστήρι κι ο Λυκούργος ταράζεται πολύ με αυτή την είδηση. Ο Τζον και η Αθηνά οργανώνουν τον γάμο τους και κανονίζουν το γαμήλιο τραπέζι. Ο Πότης αρνείται να ενδώσει στους εκβιασμούς της Άννας και δείχνει αποφασισμένος να πατήσει πόδι σε σχέση με τα έξοδα. Η Αμαλία θυμάται τον παλιό καλό εαυτό της και ο Ισίδωρος επιβραβεύει την αλλαγή της. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη κι εκείνος τρέμει ότι θα τους παντρέψει με το ζόρι. Ο Μάνος και η Μαρίνα απολαμβάνουν την εκδρομή τους στην Κύπρο μέχρι τη στιγμή που εκείνη ανακαλύπτει το μπουκαλάκι με τις αμφεταμίνες.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 160 (Πέμπτη 16 Μαΐου στις 21:00)

Ο Μάνος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Μαρίνα για τα χάπια που βρήκε και η ανησυχία της για τον εθισμό του στις αμφεταμίνες είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς νιώθει τρομερά εκτεθειμένος απέναντι στον Δημοσθένη, ο οποίος πλέον ξέρει τα πάντα για την κρυφή του σχέση με την Ειρήνη. Η Φιλιώ διαλέγει το ρούχο που θα βάλει η Αθηνά στον γάμο, αλλά δεν θέλει με τίποτα να το δει ο Τζον. Αργότερα, οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες στον γάμο κι εκείνες δέχονται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Τρόμο αισθάνεται ο Πότης όταν ακούει το καινούριο χόμπι που θέλει να ξεκινήσει η Άννα. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην Κούλα τη στιγμή που πάει να γραφτεί στο γυμναστήριο και συναντάει εκεί για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο. Η απογοήτευση της Αρετής είναι ολοφάνερη τη στιγμή που αποφυλακίζεται και συνειδητοποιεί ότι δεν την περιμένει κανείς έξω από τη φυλακή, εκτός από τον Λυκούργο.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 161 (Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21:40)

Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ ο Λυκούργος την πληροφορεί πως τα χρωστάει όλα στη Μαργαρίτα που κυνήγησε την υπόθεσή της προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της . Η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο πως βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει. Αργότερα εκείνος κάνει μια κουβέντα μαζί της, όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τον Μάνο. Η Αφροδίτη με τον Κουράκο πηγαίνουν στην ταβέρνα να φάνε κι εκεί η ατμόσφαιρα, λόγω της Αριάδνης, είναι πολύ ηλεκτρισμένη. Ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη κι εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και ότι θέλει να τον παντρευτεί. Έτσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του. Η Άννα μαζί με τον Πότη ξεκινούν σκοποβολή, το νέο τους χόμπι. Η Αθηνά πηγαίνει στο μοναστήρι και βλέπει τη Χάιδω. Ο Μάνος για μία ακόμη φορά αντιδρά άσχημα στην προσπάθεια της Μαρίνας να του μιλήσει για τις αμφεταμίνες. Ο Δημοσθένης, χωρίς πολλά λόγια, στριμώχνει τον έντρομο Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη, ενώ η Αρετή κάνει επίθεση φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

ΕκτέλεσηΠαραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

To άρθρο Γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει να παρακολουθούν την Ειρήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button