Τοπικά

Αστρολογία: Οι τέσσερις ημερομηνίες του Μαΐου που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές

Καθώς ο Μάιος βρίσκεται σε εξέλιξη, φέρνει αλλαγές που θα ανακατατάξουν τη ζωή σας. Βιώστε τα μαθήματα που θα πάρετε και κρατήσετε ό,τι είναι απαραίτητο και πολύτιμο για να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Επιζήσατε από την πρώτη περίοδο εκλείψεων του 2024, και παρόλο που ορισμένα κομμάτια των σχέσεών σας μπορεί να εξακολουθούν να μοιάζουν εκτός τόπου και χρόνου, οι τρεις πιο σημαντικές αστρολογικές διελεύσεις και γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή σας τον Μάιο του 2024 θα σας οδηγήσουν σε ένα πεπρωμένο που πάντα προοριζόταν για εσάς.

Πέμπτη, 15 Μαΐου: Ερμής στον Ταύρο

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο στις 15 Μαΐου και ωφελεί τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το σύντροφό σας και μιλάτε στον εαυτό σας. Ο Ερμής διέπει τις σκέψεις, τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες. Από τον Ταύρο, αναζητάτε γεγονότα, γνώσεις και την ικανότητα να σχεδιάζετε ποια είναι τα επόμενα βήματά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται ή να δείτε πού μπορεί να πάνε. Αντίθετα, έχετε ένα σαφές και άμεσο σχέδιο για αυτό που θέλετε. Αν και η ζωή αναπόφευκτα θα διαφέρει από αυτό που οραματίζεστε, το σχέδιο που κάνετε σήμερα είναι το όνειρο που θα ζήσετε αύριο.

Τρίτη, 21 Μαΐου: Ήλιος στους Διδύμους

Η περίοδος των Διδύμων ξεκινά και ξαφνικά, έχετε τόσα πολλά να πείτε. Αυτή η ενέργεια σας βοηθά να ξεφύγετε από τη χειμερινή ραστώνη και να αγκαλιάσετε την ενέργεια της εποχής της Άνοιξης. Είστε πιο κοινωνικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και διασκεδάζετε με νέες δυνατότητες και δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να αρχίσετε να προσεγγίζετε τη ζωή και την αγάπη πιο παιχνιδιάρικα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναιρείτε τη σταθερότητα που προσπαθείτε να οικοδομήσετε, αλλά αντίθετα, τώρα είναι η ώρα να χαρείτε αυτό που έχετε δημιουργήσει. Απολαύστε τις βραδινές συζητήσεις με το σύντροφό σας, φύγετε για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή σχεδιάστε κάτι καινούργιο μαζί. Να θυμάστε ότι ενώ η αγάπη μπορεί να χρειάζεται να χτιστεί αργά και σταθερά, έχει επίσης σημασία η διασκέδαση και η καλοπέραση.

Πέμπτη, 23 Μαΐου: Πανσέληνος στον Τοξότη

Η Πανσέληνος στον Τοξότη πραγματοποιείται απέναντι από τον Ήλιο στους Διδύμους, αναδεικνύοντας θέματα μεταξύ του ανώτερου εαυτού σας και των πιο πεζών αναζητήσεών σας. Αυτή η αντίθεση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ των ευθυνών και της επιθυμίας να βιώσετε όλα όσα περισσότερα γίνεται. Ο Τοξότης δημιουργεί την ανάγκη να βρείτε ένα βαθύτερο νόημα, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να προτιμούν απλώς να διασκεδάζουν. Παρόλα αυτά, μεταξύ των δύο, μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε το καλωσόρισμα σε έναν εύκολο, παιχνιδιάρικο έρωτα.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα μετακινηθεί επίσης στους Διδύμους, αντλώντας περισσότερη ενέργεια και φέρνοντας ανησυχία στη σχέση σας. Αν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανοιχτείτε σε μια νέα αγάπη, δεν ενέχει ισχυρή αίσθηση δέσμευσης. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε μια σταθερή σχέση απλά και μόνο επειδή νιώθετε μια επιθυμία για το καινούργιο. Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας. Η ευελιξία και η αίσθηση της περιέργειας θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε να επενδύετε στη σχέση σας, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεστε.

Σάββατο, 25 Μαΐου: Δίας στους Διδύμους

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, θα εγκαταλείψει τον Ταύρο και θα περάσει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου. Ο Δίας επιδιώκει να επεκτείνει όποιον τομέα της ζωής σας αγγίζει, και σε αυτή την περίπτωση, οι Δίδυμοι θα αναδείξουν επίσης θέματα που αφορούν την επικοινωνία και την καλύτερη απόλαυση της ζωής. Ενώ ορισμένα ζώδια όπως ο Τοξότης, οι Ιχθύς και ο Υδροχόος θα το νιώσουν αυτό περισσότερο στη ρομαντική τους ζωή, μπορεί να βοηθήσει κάθε ζώδιο με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η πιο σημαντική πτυχή του Δία στους Διδύμους είναι ότι τα λόγια σας θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη. Ενώ μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να αποσπαστεί η προσοχή σας από ό,τι φαίνεται εύκολο και εφήμερο, θα είναι καθήκον σας να διασφαλίσετε ότι επικεντρώνεστε σε ό,τι φέρνει σταθερότητα και αξία στη ζωή σας.

marieclaire.gr

Related Articles

Back to top button