Τοπικά

Τα Ζώδια της Κυριακής 05.5.2024: Τάση ανυπομονησίας

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σήμερα με έντονη την συναισθηματική ανάγκη για δράση και ανεξαρτησία. Προσπαθήστε να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία ανυπομονησίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας δίνει την απαραίτητη ώθηση να κινηθείτε προς τα μπροστά αλλά μόνο κάτι που έχει νόημα και είναι γειωμένο αξίζει να το κυνηγήσετε για να το κερδίσετε. Περάστε όμορφα με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα η Σελήνη στον Κριό είναι βοηθητική και ενισχύει το σθένος και την αποφασιστικότητά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε διαλλακτική/ός και να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που επιλέγετε να έχετε κοντά σας.

Για τους Διδύμους, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να κινητοποιήσει η Σελήνη στον Κριό σήμερα. Είναι σημαντικό να κάνετε συνετά βήματα ώστε να μην μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον και να προσπαθήσετε να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Κριό αναμοχλεύει σημαντικούς τομείς στο δικό σας ζώδιο. Η αίσθηση του ανικανοποίητου και πως πρέπει να προβείτε σε αλλαγές, ακόμη και ριζικές ισχύει αλλά το σημαντικό και περισσότερο αποτελεσματικό είναι να δείτε που και πως είστε τοποθετημένη/ος αυτή την στιγμή στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Κριό σήμερα ενισχύει το όραμα και την θέληση σας για ένα καλύτερο αύριο. Είναι καλή μέρα να κάνετε τους απολογισμούς σας όχι μόνο για να αφήσετε καταστάσεις πίσω που δεν λειτουργούν αλλά κυρίως για να επανατοποθετηθείτε σχετικά με την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε μακριά από σταθερές και πεποιθήσεις που έχετε μέχρι τώρα. Δώστε χώρο στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με την Σελήνη στον Κριό σήμερα κινητοποιούν έντονα την εσωτερική σας ανάγκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας. Ποιοι είναι κοντά σας, ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά. Μια πολύ χρήσιμη διεργασία που πρέπει να κάνετε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να φέρει προσκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο είναι μια ημέρα που μπορείτε να κατανοήσετε πράγματα σε βάθος και να ξεκουραστείτε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η Σελήνη στον Κριό σας βοηθά να κατανοήσετε τι είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγή γενικότερα στην καθημερινότητά σας ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός και κυρίως χαρούμενη/ος. Η ενέργεια που σπαταλάτε σε άσκοπες καταστάσεις σας αποδυναμώνει εκτός το ότι σας απογοητεύει. Ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Τοξότες, η παρορμητικότητα δεν σας βοηθά σήμερα στο πρόγραμμα της ημέρα γιατί η Σελήνη στον Κριό και οι υπόλοιπες πλανητικές ενέργειες σας θέλουν αυτή την στιγμή σε κατάσταση ενδοσκόπησης. Η ανάγκη σας να ταξιδέψετε νοητικά και σωματικά υπάρχει γιαυτό ξεκουραστείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές ενέργειες σήμερα συνδυαστικά με την Σελήνη στον Κριό σας ωθούν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Ο ενθουσιασμός σας είναι η κινητήριος δύναμη και μπορείτε να κάνετε βήματα μέσω της επικοινωνίας και να γεννηθούν νέα ενδεχόμενα. Πάρτε χρόνο για να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Υδροχόους, οποιαδήποτε επικοινωνία μπορεί να φέρει προκλήσεις με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει αυτόν τον προσωπικό τομέα του ζωδίου σας. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα σας γεμίσουν χαρά και θα πάρετε ικανοποίηση, αποφεύγοντας οτιδήποτε θα σας βάλει σε σκέψεις. Ξεκουραστείτε και περάστε όμορφα.

Για τους Ιχθύες, πολλά πράγματα που αφορούν τις αξίες και τις κτήσεις στην ζωή σας, έχουν πάρει τον δρόμο τους, αν δεν έχουν ήδη τακτοποιηθεί. Από δω και πέρα χρειάζονται τακτοποιήσεις και ενέργειες που θα καλυτερέψουν την ήδη παρούσα κατάσταση ωστόσο αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να ξεκουραστείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Related Articles

Back to top button