Υγεία

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην Αττική Οδό από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (15.05.2024) έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου.

Λόγω των εργασιών βαριάς συντήρησης, η Αττική Οδός προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης και παρακαλεί τους οδηγούς επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση.

1. Κλειστός, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα παραμείνει ο Δυτικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από τη Σήραγγα Βριλησσίων έως το ύψος της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4), συμπεριλαμβανομένης της εξόδου Δ. Πλακεντίας, καθώς και οι κλάδοι εισόδου προς την Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Πεντέλης και από τα διόδια Δ. Πλακεντίας.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:

* Ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.

* Ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.

* Ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Ειδικά για τον αποκλεισμό της εισόδου από τα διόδια Δ. Πλακεντίας προς την Περιφερειακή Υμηττού, οι οδηγοί μπορούν μέσω της οδού Αλ. Παναγούλη να συνεχίσουν ευθεία έως τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και να εισέλθουν στην Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Αγίας Παρασκευής, ενώ για τον αποκλεισμό της εξόδου προς την Λεωφ. Δ. Πλακεντίας οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην προηγούμενη έξοδο της Λ. Πεντέλης (έξοδος 12).

2. Κλειστή, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα παραμείνει η είσοδος του κόμβου Ασπροπύργου (Κόμβος 4) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν από τον ίδιο κόμβο να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, να κινηθούν ευθεία για ένα περίπου χιλιόμετρο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Ασπροπύργου, όπου θα εξέλθουν και θα κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

To άρθρο Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button