Υγεία

Άρης – ΠΑΟΚ: Σύλληψη 39χρονου στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της υποκίνησης βίας

Άρης – ΠΑΟΚ: Σύλληψη 39χρονου στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της υποκίνησης βίας

Με την κατηγορία της υποκίνησης βίας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη το συγκεκριμένο άτομο, υπεύθυνος μελών του ΑΣ Άρης. Για το ίδιο αδίκημα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος υπευθύνων ιστοσελίδας που πρόκεινται στον ΠΑΟΚ.

Στη σύλληψη ενός 39χρονου υπεύθυνου μελών αθλητικού συλλόγου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες πριν το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος μελών του Α.Σ. Άρης, για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Επίσης, για το ίδιο αδίκημα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος υπευθύνων ιστοσελίδας που πρόκεινται στον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

“Στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται ενόψει ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη υπεύθυνος μελών Αθλητικού Συλλόγου της πόλης και σχηματίζεται επιπλέον δικογραφία με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα που πρόσκειται σε έτερη ομάδα, για υποκίνηση δια του διαδικτύου σε πράξεις βίας.

Στο πλαίσιο επιστάμενων ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενόψει επικείμενου ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο 19-05-2024 στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός –υπεύθυνος μελών Αθλητικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης, για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίζεται δικογραφία με αφορμή ανάρτηση ιστοσελίδας που πρόσκειται σε έτερη ομάδα της πόλης”.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

To άρθρο Άρης – ΠΑΟΚ: Σύλληψη 39χρονου στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της υποκίνησης βίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button