Life Style

Γιατί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιό τους

Γιατί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιό τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz: αυτό που ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή (26.04.2024) η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ήταν μαζί 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε, στον «αέρα» του Happy Day το παρασκήνιο της απόφασης του ζευγαριού να ανακοινώσει όπως το έκανε το χωρισμό του.

«Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα ότι θα έρθει μία ανακοίνωση, ένα δελτίο Τύπου για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5:00 το απόγευμα ήρθε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Θέλω να σας πω, επειδή έτυχε και το συζήτησα, το παρασκήνιο γι’ αυτή την ανακοίνωση είναι -επειδή πολλοί είπαν “τι είναι στο Μπάκιγχαμ για να βγάλουν ανακοίνωση;”– ότι επειδή τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ανοίξουν μία κουβέντα στο σπίτι τους μία κουβέντα που να αφορά τους γονείς τους, προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους.

Επειδή έτυχε και ήμασταν παρέα στα γενέθλια της Μαριέττας, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο. Και όσα προβλήματα κι αν πέρασαν, έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους.

Εγώ εκτιμώ όταν δύο άνθρωποι ώριμοι που έχουν αποκτήσει παιδάκια, το παλεύουν μέχρι τέλους. Το ότι δεν τα καταφέρνουν και παίρνουν τέτοια απόφαση, είναι σεβαστή κι εκείνοι ξέρουν καλύτερα.

  

Πήγαν σε σύμβουλο γάμου, έκαναν προσπάθειες συμφιλίωσης πέρα από τα όποια ζητήματα είχαν…».

To άρθρο Γιατί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button