Σπόρ

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό! Ο Χρήστος Κόντης αναλαμβάνει τους «πράσινους»

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό! Ο Χρήστος Κόντης αναλαμβάνει τους «πράσινους»

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Τούρκο προπονητή να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και τη θέση του να παίρνει ο Χρήστος Κόντης.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου, η διοίκηση των «πράσινων» πήρε την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον 70χρονο προπονητή.

Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο προσεχές ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (19/05/24) για την δέκατη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χρήστο Κόντη, ενώ ο ίδιος θα οδηγήσει το «τριφύλλι» και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Άρη (26/05/24).

Ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού στις 26/12/23 με σκοπό να οδηγήσει τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας τον στόχο του, με τον ίδιο να απομακρύνεται λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν, ενώ το «τριφύλλι» δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσει την έξοδο του στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος προπονητής σε 26 αγώνες είχε απολογισμό 14 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, ωστόσο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας είχαν ως αποτέλεσμα ο Τερίμ να αποχωρήσει πρόωρα από το τιμόνι του συλλόγου.

Κάπως έτσι ο Χρήστος Κόντης ο οποίος αποτέλεσε βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο διάστημα που ο Σέρβος τεχνικός βρισκόταν στον Παναθηναϊκό, θα καθοδηγήσει την ομάδα στα δυο τελευταία πολύ κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

Μάλιστα ο Κόντης θα έχει στο πλευρό ένα παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Το μόνο που απομένει προκειμένου το διαζύγιο να πάρει επίσημη μορφή, είναι η ανακοίνωση του συλλόγου.

 

To άρθρο Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό! Ο Χρήστος Κόντης αναλαμβάνει τους «πράσινους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button