Κόσμος

ΗΠΑ:Έτοιμη να σαλπάρει κρουαζιέρα γυμνιστών – Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν

ΗΠΑ:Έτοιμη να σαλπάρει κρουαζιέρα γυμνιστών – Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν

Σε τέτοιου είδους κρουαζιέρες, οι βαλίτσες είναι πολύ ελαφριές, διότι ένας γυμνιστής πόσα ρούχα έχει ανάγκη να πάρει μαζί του;

Προλαβαίνετε πάντως να κλείσετε εισιτήρια για την επικείμενη κρουαζιέρα γυμνιστών που έχει προγραμματιστεί να σαλπάρει από το Μαϊάμι για την Καραϊβική τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Bare Necessities συνεργάζεται με τη Norwegian Cruise Line για την 11ημερη κρουαζιέρα, κατά την οποία οι επιβάτες δεν θα φορούν το παραμικρό όταν θα επιβιβαστούν στο πλοίο Norwegian Pearl.

Το πλοίο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.300 επιβάτες, έχει μετονομαστεί σε “The Big Nude Boat” για το ταξίδι.

“Όπως πάντα, είναι χαρά μας να σας παρέχουμε την πολυτέλεια να αποφασίσετε τι ΔΕΝ θα φορέσετε”, αναφέρει ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα του Bare Necessities.

Η κρουαζιέρα θα κάνει στάσεις στις Μπαχάμες, το Πουέρτο Ρίκο και το Σεντ Μάαρτεν, αλλά οι επιβάτες θα πρέπει να καλυφθούν αν αποβιβαστούν από το πλοίο για να κάνουν οποιαδήποτε περιήγηση στα αξιοθέατα.

Οι επιβάτες υπόκεινται επίσης σε αυστηρούς κανόνες επί του πλοίου – κυρίως, θα πρέπει να φορούν ρούχα όταν βρίσκονται στις εσωτερικές αίθουσες εστίασης του πλοίου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bare Necessities Tour & Travel (@cruisebare)

Ωστόσο, θα υπάρχει ένας “μεγάλος χώρος για γυμνό μπουφέ”.

Προκειμένου να διατηρηθεί η υγιεινή, οι γυμνιστές θα πρέπει επίσης να αφήνουν μια πετσέτα κάτω πριν καθίσουν “στην καμπίνα, στο κατάστρωμα της πισίνας και στην περιοχή του μπουφέ”.

Το Bare Necessities ξεκαθαρίζει επίσης ότι “απαγορεύεται το χάιδεμα ή το ακατάλληλο άγγιγμα”.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από περίπου 2.000 δολάρια, αλλά οι ευκατάστατοι γυμνιστές μπορούν να πληρώσουν πάνω από 33.000 δολάρια για μια πολυτελή καμπίνα τριών υπνοδωματίων.

To άρθρο ΗΠΑ:Έτοιμη να σαλπάρει κρουαζιέρα γυμνιστών – Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button