Ελλάδα

Άγριο ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας η δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα – Είχε έρθει στην Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα

Άγριο ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας η δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα - Είχε έρθει στην Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα

Άγριο ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας με θύμα τον 32χρονο R.B. μέλος συμμορίας που εμπλέκεται σε συμμορία με αιματηρές επιθέσεις, κλοπές ακόμη και για δολοφονίες στην Αλβανία, βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη δολοφονία στον Βύρωνα

Ο καταζητούμενος, είχε έρθει στην Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα, να δει την 37χρονη σύζυγό του και το 7 ετών παιδί τους που μένουν στην Αθήνα, όμως οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από την αντίπαλη συμμορία της Αλβανίας. Έτσι, οι δυο εκτελεστές πήραν εντολή να «σβήσουν από τον χάρτη» τον R.B., και το έκαναν εχθές το βράδυ στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, περίμεναν με τη μηχανή να βγει το παιδί από το όχημα και έτσι τη στιγμή που ο 7χρονος πήγε σε μια ψησταριά πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του, χωρίς να τραυματίσουν την 37χρονη σύζυγό του (σύμφωνα με τους αναλυτές έχει δεχθεί δύο σφαίρες μία στο κεφάλι και μία λίγο πιο κάτω στο σώμα του από 9αρι πιστόλι.). 

Η γυναίκα τη στιγμή της επίθεσης, προσπάθησε να αποφύγει τις σφαίρες, δεν τραυματίστηκε, όμως λιποθύμησε από το ισχυρό σοκ με αποτέλεσμα να βρεθεί αναίσθητη στο ματωμένο όχημα.

Ο 32χρονος καταζητούμενος, ήταν για τις αλβανικές αρχές μέλος μιας συμμορίας με έδρα την πόλη Λέζε της Αλβανίας. Μάλιστα, στις 13 Νοεμβρίου του 2021 το θύμα με δυο ακόμη άτομα, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλλαν σε μπαρ της πόλης ψάχνοντας ανάμεσα στους πελάτες τον ιδιοκτήτη του, τσεκάροντας από όλους όσους βρίσκονταν στον χώρο τις ταυτότητες για να είναι σίγουροι για τον στόχο που θα χτυπούσαν.

Οκτώ μήνες μετά, τον Ιούλιο του 2022, το θύμα είναι βασικός ύποπτος για μια φονική επίθεση σε όχημα με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ένας 28χρονος άνδρας.

Ένα χρόνο πριν, θεωρήθηκε ύποπτος για μια ακόμη φονική ενέδρα στη γειτονική χώρα.

Τέλος, ο R.B. είχε συλληφθεί το 2018 για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού και πυρομαχικών και χρήματα που προέρχονταν από κλοπές.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής για να καταγράψουν το δρομολόγιο των δραστών, ενώ ψάχνουν στοιχεία και από κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν ύποπτα στίγματα κινητών τηλεφώνων. Θεωρούν δε βέβαιο, ότι μετά την άγρια δολοφονία οι εκτελεστές έφυγαν από τη χώρα.

Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εξεταστεί από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στις πρώτες ερωτήσεις που τις έγιναν αναφορικά με το επάγγελμα του συζύγου της, εκείνη το μόνο που έλεγε ήταν «προστατεύει», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι μέσα από την κατάθεση της θα μπορέσουν να αντλήσουν στοιχεία για τον εκτελεστή και τον συνεργό του, οι οποίοι ωστόσο – όπως λένε οι πληροφορίες – θεωρείται βέβαιο ότι μετά τη δολοφονία έκαψαν σε κάποιο σημείο της πρωτεύουσας τα μέσα που χρησιμοποίησαν, δηλαδή τη μηχανή και ίσως κάποιο αυτοκίνητο, και την «κοπάνησαν» από τη χώρα. 

To άρθρο Άγριο ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας η δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα – Είχε έρθει στην Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button