Life Style

Η Kate Hudson ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξανά παντρευτεί – «Θέλω να είναι πάρτι»

Η Kate Hudson ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξανά παντρευτεί – «Θέλω να είναι πάρτι»

Ξανά νύφη θα ντυθεί η Kate Hudson, η οποία πρόκειται να παντρευτεί με τον αρραβωνιαστικό της, Danny Fujikawa, πολύ σύντομα.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στην ραδιοφωνική εκπομπή «Andy Cohen Live» του SiriusXM με αφορμή το ντεμπούτο άλμπουμ της «Glorious», η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τον επερχόμενο γάμο με τον τραγουδοποιό και παραγωγό. Η Kate Hudson αποκάλυψε: «Μόλις μιλούσαμε γι’ αυτό! Νομίζω ότι θα παντρευτούμε σύντομα, αλλά δεν θέλω να οργανώσω το γάμο. Είναι τόσο χάλια».

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της Κέιτ Χάντσον. Τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2000 στο σπίτι της μητέρας της Γκόλντι Χον παντρεύτηκε τον ροκ σταρ Κρις Ρόμπινσον με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Ryder, όμως χώρισαν το 2007.

Η ίδια έχει ακόμη 2 παιδιά τον Bingham που απέκτησε με τον frontman του συγκροτήματος Muse και πρώην της, Matt Bellamy αλλά και την Rani Rose, την οποία απέκτησε με τον μέλλοντα πλέον σύζυγό της, Danny Fujikawa.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

«Αν πρόκειται να το ξανακάνω, θέλω να είναι ένα πάρτι». Αλλά ναι, το κομμάτι της οργάνωσης και τα σχετικά είναι τόσο ακριβά που με τρελαίνουν», ανέφερε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της μέσω κοινών γνωστών όταν ήταν έγκυος στο μεγαλύτερο παιδί της και είχαν φιλικές σχέσεις για περισσότερα από 15 χρόνια. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016 ενώ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ένα χρόνο μετά. Το 2018 γεννήθηκε η κόρη τους.

To άρθρο Η Kate Hudson ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξανά παντρευτεί – «Θέλω να είναι πάρτι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button