Ελλάδα

Βρέθηκε νεκρό το βρέφος στη χωματερή στη Βραυρώνα – Ήταν μέσα σε σακούλα και χτυπημένο στο κεφάλι

Βρέθηκε νεκρό το βρέφος στη χωματερή στη Βραυρώνα – Ήταν μέσα σε σακούλα και χτυπημένο στο κεφάλι

Νεκρό βρέθηκε στη χωματερή στη Βραυρώνα το βρέφος που είχαν πετάξει στα σκουπίδια οι γονείς του, οι οποίοι εργάζονται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα στη χωματερή στη Βραυρώνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσδιορίζεται στην ηλικία των 5 μηνών.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (10/05/2024) οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο κορμάκι του βρέφους τυλιγμένο σε μια σακούλα και χτυπημένο στο κεφάλι.

Οι γονείς έχουν συλληφθεί και ο πατέρας κρατείται στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται την Δευτέρα (13/05/2024).

Σοκαρισμένος αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πολιτικής προστασίας, Γιάννης Αιδινιώτης ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που βρέθηκε το νεκρό βρέφος και την διαδρομή που ακολούθησε το απορριμματοφόρο μέχρι τη χωματερή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι γονείς έχουν καταγωγή από το Νεπάλ και πως όπως καταγγέλθηκε το βρέφος λίγο μετά την γέννησή του εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών και βρήκαν τον χώρο μέσα στα αίματα και διαπίστωσαν από τις κάμερες ότι ο πατέρας του μωρού το πήρε και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει ήδη το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2024) στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.

Ο γυναικολόγος ανέφερε πως οι γονείς του βρέφους έδειξαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

To άρθρο Βρέθηκε νεκρό το βρέφος στη χωματερή στη Βραυρώνα – Ήταν μέσα σε σακούλα και χτυπημένο στο κεφάλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button