Τοπικά

Τρίκαλα: Εμπνευσμένες χειροτεχνίες από παιδάκια για την γιορτή της μητέρας (ΦΩΤΟ)

Με αστείρευτη αγάπη και χαμόγελα ευτυχίας τα δωράκια για τη μητέρα τους

Tην Ημέρα της Μητέρας τίμησε, σε εορταστικό κλίμα, το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων, με σαφή αναφορά στον πολυδιάστατο ρόλο της και την ανιδιοτελή προσφορά της.

Εικαστικά εργαστήρια και θεματικές δράσεις ειδικά προσαρμοσμένες για όλες τις ηλικίες οργανώθηκαν από τους/τις εκπαιδευτικούς και το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές και πολύχρωμα λουλούδια για να τιμήσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησαν με αστείρευτη αγάπη και χαμόγελα ευτυχίας τα δωράκια για τη μητέρα τους. Μέσα στις λαμπερές κάρτες έβαλαν όμορφες ευχές για την μανούλα τους, ενώ παράλληλα έφτιαξαν χειροποίητα στεφανάκια και εμπνευσμένες χειροτεχνίες, βρίσκοντας τον τρόπο να εκδηλώσουν τα πιο πηγαία συναισθήματα τους με τον πιο αληθινό τρόπο.

Για αυτή τη σπουδαία ημέρα, το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί το ανθοπωλείο «ΜΑΝΟΛΙΑ» (Ταμπάκος Φώτιος) στην Καλαμπάκα, το οποίο προσέφερε υπέροχα λουλούδια, που τα παιδιά μοίρασαν στις μητέρες τους.

The post Τρίκαλα: Εμπνευσμένες χειροτεχνίες από παιδάκια για την γιορτή της μητέρας (ΦΩΤΟ) appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button