Υγεία

Survivor: Με VAR αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Δεν πήρε ούτε πόντο

Survivor: Με VAR αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Δεν πήρε ούτε πόντο

Η πορεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor έφτασε στο τέλος της, αφού στη μονομαχία για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, υπέστη δυο ήττες, δεν κέρδισε ούτε πόντο και αποχώρησε, με κλάματα και με την ευχή η Κατερίνα Δαλάκα να κερδίσει.

Η συγκίνηση περίσσευε στο «αντίο» της Ασημίνας Χατζηανδρέου όσο και όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor το έπαθλο του αγώνα: επικοινωνία με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και πιο συγκεκριμένα, ηχογραφημένα μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση «λύγισε» τους παίκτες των δυο ομάδων, που ξέσπασαν σε κλάματα.

«Είναι πολύ σκληρό, όταν άνθρωποι που αγαπάς δεν είναι πια κοντά σου», είπε η Κατερίνα Δαλάκα με δάκρυα στα μάτια.

«Όταν κάτι δεν πάει καλά, πάντα γυρνάω στην Κατερίνη. Είναι το μέρος που νιώθω ασφάλεια, δίπλα στην οικογένειά μου. Απλά συγκινούμαι γιατί έχασα πρόσφατα και τη γιαγιά και τον παππού μου και κάθε Πάσχα είμασταν όλοι μαζί. Στην προηγούμενη επικοινωνία μου είχε στείλει ο παππούς μου, οπότε τώρα δεν θα είναι και…», συνέχισε η Κατερίνα Δαλάκα, ξεσπώντας σε κλάματα.

 

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για όλους σας να ακούσετε τα ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να κερδίσετε», είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor. 

  

  

Οι Κόκκινοι ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν των Μπλε με 10-2, κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας.

  

Η ήττα καταρράκωσε τους παίκτες των Μπλε, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να ξεσπά σε κλάματα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να πέφτει στην αγκαλιά του Φάνη Μπολέτση.

«Το σκορ ήταν βαρύ, σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά, εγώ δεν θα το ‘βρισκα στον στόχο ακόμα και τώρα να συνέχιζα». «Αν θέλεις να στείλεις εσύ ένα μήνυμα σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, εγώ μπορώ να σε βοηθήσω. Μαμά Κατερίνα, θυμάμαι καλά; Να ξέρεις ότι σε θέλει δυνατή», της είπε ο Γιώργος Λιανός, με την παίκτρια του Survivor να ξεσπά σε κλάματα.

  

  

«Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που μου έχει μάθει πάρα πολλά. Μεγαλώνοντας τρία παιδιά, με έκανε πάρα πολύ δυνατή, να αντέχω. Προφανώς κάποιες φορές λυγίζω κι εγώ και δεν θέλουν να με βλέπουν έτσι», εξομολογήθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή με δάκρυα στα μάτια.

Και συνέχισε: «Έχει περάσει τόσα πολλά αυτός ο άνθρωπος και δεν της άξιζαν ούτε τα μισά. Σίγουρα με καταλαβαίνει όταν κι εγώ δεν είμαι καλά εδώ, ξέρω ότι αγχώνεται. Ξέρει ότι αντέχω το τετραπλάσιο, ειδικά όταν αγχώνομαι και δεν είμαι καλά. Να ξέρει ότι όλα θα πάνε καλά.

Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου, σε απίστευτο βαθμό. Από όλες τις φορές που έχω μπει, οι δυσκολίες εδώ στο Survivor με έχουν κάνει πιο δυνατή αλλά και πιο ευαίσθητη. Κάποιες φορές θέλεις μία αγκαλιά, να πεις έναν λόγο. Κάποιες φορές κουράζεσαι να είσαι δυνατός αλλά πρέπει να βρω το κουράγιο».

  

  

Αφού οι Κόκκινοι απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας, οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο στίβο μάχης, αυτή τη φορά για τη μονομαχία. Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταμάτης Ταλαδιανός και Δώρα Νικολή ρίχθηκαν στη μάχη.

Η… τύχη έφερε αντίπαλες της δυο… «άσπονδες φίλες» Σταυρούλα Χρυσαειδή και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η Δώρα Νικολή αντιμετώπισε στο άλλο ζευγάρι τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Σταυρούλα και Δώρα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν 4-0 και να παραμείνουν στο Survivor.

  

  

Έτσι, η τελική μονομαχία ήταν ανάμεσα στην Ασημίνα και Σταμάτη. Ο παίκτης των Μπλε είχε βρει καλύτερα το στόχο, νίκησε 4-0, με την τελευταία νίκη να κρίνεται στο… VAR, αφού οι κρίκοι των δυο παικτών πέρασαν στο σίδερο σχεδόν ταυτόχρονα. Το βίντεο όμως έδειξε ότι το λευκό σημάδι πέρασε πρώτος ο κρίκος του Σταμάτη, άρα κέρδισε την 4η νίκη του και την παραμονή του στο Survivor.

  

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη, με την Κατερίνα Δαλάκα να δακρύζει για την αποχώρηση της φίλης της, τονίζοντας πως εκείνη ήθελε πολύ η Ασημίνα να μείνει αλλά η τελευταία δεν ήθελε.

  

  

«Θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

  

  

Αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγκάλιασε και χαιρέτισε έναν έναν τους παίκτες που έχουν απομείνει, πήρε τη δάδα της και όπως είχε πει νωρίτερα, για εκείνη ο κύκλος του Survivor, έκλεισε.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor: Με VAR αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Δεν πήρε ούτε πόντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button