Υγεία

Συγκινήθηκε on air η Χριστίνα Βίδου με την καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Συγκινήθηκε on air η Χριστίνα Βίδου με την καλεσμένη της - «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής η Χριστίνα Βίδου μετά την εξομολόγηση της καλεσμένης της, Κατερίνας Τζιάλλα που μίλησε για τον αδικοχαμένο της γιο, Αδαμάντιο Μαντή.

«Έκλαψαν» αγκαλιά παρουσιάστρια και καλεσμένη στην εκπομπή «Συνδέσεις» σήμερα Μ. Παρασκευή (03.05.2024). Η Χριστίνα Βίδου ζήτησε λίγα λεπτά προκειμένου να πάρει λίγες ανάσες και να συνέλθει για να μπορέσει να συνεχίσει την παρουσίαση της εκπομπής. Η Κατερίνα Τζιάλλα βρέθηκε στο πλατό της ΕΡΤ για να μιλήσει για την δολοφονία του άτυχου γιου της. 

Ολοκληρώνοντας την συζήτηση τους, ούσα και η ίδια μητέρα μιας κορούλας, η Χριστίνα Βίδου σηκώθηκε όρθια για να σταθεί απέναντι από την κα. Τζιάλλα και να εκφράσει την συμπαράσταση της με μια πολύ τρυφερή αγκαλιά.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου έχετε δώσει γιατί ήταν πολύ σημαντικό να φανεί αυτός ο αγώνας μου. Όχι για να κερδίσω κάτι εγώ, γιατί εγώ δεν έχω κερδίσει κάτι, αλλά για να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση τη δική μου. Καμία άλλη» υπογράμμισε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή που έχασε στην άσφαλτο την ζωή του.

Τότε ήταν που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής έσπευσε να αγκαλιάσει, για δεύτερη φορά, την καλεσμένη της.

 

To άρθρο Συγκινήθηκε on air η Χριστίνα Βίδου με την καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button