Ελλάδα

Κίνηση – «Γολγοθάς» στην Αττική Οδό με 30λεπτες καθυστερήσεις – Ποια σημεία θα παραμείνουν κλειστά ως την Κυριακή

Κίνηση - «Γολγοθάς» στην Αττική Οδό με 30λεπτες καθυστερήσεις - Ποια σημεία θα παραμείνουν κλειστά ως την Κυριακή

Σε «Γολγοθά» έχει μετατραπεί η κυκλοφορία οχημάτων σε μεγάλο κομμάτι της Αττικής Οδού, όπου καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα από το πρωί της Τετάρτης (08.05.24) λόγω εργασιών.

Η κυκλοφορία στην Αττική Οδό διεξάγεται με βήμα «σημειωτόν», με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα 30 λεπτά, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Με νεότερη ανακοίνωσή της η Αττική Οδός ενημερώνει ότι κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών επείγουσας αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), που θα πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση από σήμερα το πρωί έως και το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (12.05.24).

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Ιουνίου 2023 είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στα οδοστρώματα και στις πινακίδες πληροφοριακής σήμανσης, σε όλο το μήκος του Έργου οι οποίες πραγματοποιούνται αυστηρά τις νυχτερινές ώρες.

 

To άρθρο Κίνηση – «Γολγοθάς» στην Αττική Οδό με 30λεπτες καθυστερήσεις – Ποια σημεία θα παραμείνουν κλειστά ως την Κυριακή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button