Σπόρ

Η ΕΠΟ απάντησε στον Παύλο Μαρινάκη για τον τελικό Κυπέλλου: «Το Πανθεσσαλικό δεν μας ανήκει»

Η ΕΠΟ απάντησε στον Παύλο Μαρινάκη για τον τελικό Κυπέλλου: «Το Πανθεσσαλικό δεν μας ανήκει»

Η ΕΠΟ αντέδρασε σε όσα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, τονίζοντας πως το Πανθεσσαλικό δεν της ανήκει.

Η ΕΠΟ πήρε θέση σε όσα ισχυρίστηκε ο Παύλος Μαρινάκης. Με μια ανακοίνωση, η Ομοσπονδία απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος στη σημερινή (16.05) ενημέρωση των συντακτών αναφέρθηκε στη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, που θα γίνει χωρίς φιλάθλους.

“Είναι λυπηρό που βλέπουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών. Είναι απόφαση της ΕΠΟ, ανεξήγητη και η διαχείριση και η απόφαση την στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ευρωπαϊκός τελικός με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας. Αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Επίσης, ανέφερε ότι επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Super League που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και γι΄ αυτό γίνεται ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν μπορούσε να ξεπεραστεί ο νόμος.

Η ΕΠΟ απάντησε στα λεγόμενα του κ. Μαρινάκη σημειώνοντας ότι η έδρα του τελικού έχει οριστεί με την προκήρυξη του 2022, ενώ ο νόμος για το σύστημα ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024. Μάλιστα, τόνισε πως το Πανθεσσαλικό δεν της ανήκει, ρίχνοντας έτσι με τη σειρά της το… μπαλάκι στην Πολιτεία και στο δήμο Βόλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, διευκρινίζονται τα εξής.

1. Το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022.

2. Ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

3. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ”.

To άρθρο Η ΕΠΟ απάντησε στον Παύλο Μαρινάκη για τον τελικό Κυπέλλου: «Το Πανθεσσαλικό δεν μας ανήκει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button