Θεσσαλία

Χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό

Από 30 προσκλήσεις σε Παναθηναϊκό και Άρη

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ με θέμα την παρουσία κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να προκύψει κάποια αλλαγή στην αρχική απόφαση που υπήρξε κατά την προηγούμενη σύσκεψη, να μην υπάρξει δηλαδή κόσμος στις εξέδρες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι δύο φιναλίστ του τελικού, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, συμφώνησαν να πάρουν μονάχα το ελάχιστο των προσκλήσεων που προβλέπεται, δηλαδή από 30 η κάθε πλευρά και να κάνουν και μία αίτηση στο υπουργείο μήπως ο αριθμός αυτός ανέβει κατ’ εξαίρεση στις 300.

Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρουν προσκλήσεις ούτε οι χορηγοί της. 

Ο Άρης αρχικά πρότεινε να τοποθετηθούν κάμερες και να γίνει το παιχνίδι με κόσμο και να μοιραστούν τα έξοδα οι δύο φιναλίστ και η δημοτική αρχή, όμως τόσο η ΕΠΟ όσο και ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, αφού δεν υπάρχει πια το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να γίνουν οι εργασίες αυτές.

Στην συνέχεια οι «πράσινοι» πρότειναν να διεξαχθεί το ματς με την κάθε πλευρά να παίρνει από 30 προσκλήσεις, δηλαδή το ελάχιστο που προβλέπεται, με την ΕΠΟ και τον Άρη να αντιπροτείνουν να γίνει μία αίτηση για ειδική άδεια από το υπουργείο, ώστε να γίνουν 300 οι προσκλήσεις, όμως το «τριφύλλι» ήταν αρνητικό, αφού το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

The post Χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button