Θεσσαλία

Η Τένια Μακρή στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου της “Τα σημάδια μένουν…”

Την κα Τένια Μακρή φιλοξένησε η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Τα σημάδια μένουν…». Την εκδήλωση προλόγισε ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του καναλιού TRT κ. Σωτήρης Πολύζος.

Η κα Μακρή ξεκίνησε την ομιλία της δίνοντας όλες τις διαστάσεις της συναισθηματικής κακοποίησης· τι σημαίνει, γιατί συμβαίνει και πώς εκδηλώνεται. Έχοντας γνωρίσει, όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται ως οικογενειακή σύμβουλος και σύμβουλος ζευγαριών, πολλούς ελεγκτικούς άντρες, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό τις γνώσεις που έχει αποκομίσει, όπως τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, πότε τα συναισθήματα θυμού είναι έτοιμα να εκφραστούν με βία και πότε ένας άντρας προσπαθεί πραγματικά να αλλάξει. Τόνισε ότι σκοπός της συγγραφής του βιβλίου είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να αναγνωρίζουν πότε ο σύντροφός τους τις υποτιμά ή τις ελέγχει και να μάθουν να αποφεύγουν βίαιους και χειριστικούς ανθρώπους.

Στο τέλος της παρουσίασης, ακολούθησε συζήτηση με το κοινό για τα συναισθήματα που βιώνουν τα θύματα και τρόπους με τους οποίους μπορούν να απελευθερωθούν από μια τοξική σχέση.

The post Η Τένια Μακρή στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας (ΦΩΤΟ) appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button