Life Style

Μαρία Φραγκάκη: Από λάθος ιατρικό μπήκα σε περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση

Μαρία Φραγκάκη: Από λάθος ιατρικό μπήκα σε περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση

“Έγινε πολύ ξαφνικά, πολύ απότομα και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ” εξομολογήθηκε η Μαρία Φραγκάκη.

Τόσο στην περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες όσο και στο τηλεοπτικό της μέλλον αναφέρθηκε η Μαρία Φραγκάκη όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου το πρωινό της Πέμπτης. 

“Είχα μια προγραμματισμένη εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και νοσηλεία πέντε ημερών. Από λάθος ιατρικό, από παράλειψη του γιατρού, μπήκα σε μια περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση.

Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, πάρα πολύ και όλα αυτά από παράλειψη γιατρού” εξομολογήθηκε αρχικά η γοητευτική παρουσιάστρια.

“Βέβαια και μίλησα μαζί του και τα ξέρει όλα αυτά. Δεν ξέρω αν θα κινηθώ και νομικά, θα δούμε. Δεν είναι κάτι που θα το μοιραστώ τώρα, σε αυτή την φάση.

Επειδή έγινε πολύ ξαφνικά, πολύ απότομα και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από το πουθενά, θα δούμε.

Ήθελα να το αφήσω λίγο πίσω, μεσολάβησε και το Πάσχα που πραγματικά είχα ανάγκη να φύγω λίγο και να ξεκουραστώ, θα δούμε πως θα εξελιχθεί και πως θα κινηθώ”.

“Δεν έχω ιδέα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Φαίη για το τι ενδεχομένως σκέφτεται να κάνει και δεν έχω ιδέα.

Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν” πρόσθεσε ακόμα η Μαρία Φραγκάκη το πρωινό της Πέμπτης.

To άρθρο Μαρία Φραγκάκη: Από λάθος ιατρικό μπήκα σε περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button