Life Style

Η Κέιτ Μος χέρι – χέρι με τον Σκιπ Μάρλεϊ, 27χρονο εγγονό του Μπομπ Μάρλεϊ

Η Κέιτ Μος χέρι – χέρι με τον Σκιπ Μάρλεϊ, 27χρονο εγγονό του Μπομπ Μάρλεϊ

Η Κέιτ Μος εντοπίστηκε από τον φακό χέρι – χέρι με τον 27χρονο εγγονό του Μπομπ Μάρλεϊ, που τη συνόδευε μετά από τη συναυλία του, στο Μπόντρουμ της Τουρκίας και τα δημοσιεύματα δεν ήθελαν πολύ για να μιλήσουν για νέο ερωτικό ειδύλλιο. 

Η 50χρονη Κέιτ Μος εθεάθη να περπατά πλάι στον Σκιπ Μάρλεϊ, τραγουδιστή της ρέγκε και να κρατιούνται χεράκι – χεράκι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Διεθνή μέσα αφήνουν υποννούμενα για σχέση του διάσημου supermodel με τον 27χρονο «με τα μισά της χρόνια», όπως έσπευσε να σημειώσει η Daily Mail.

Μεγαλωμένος στο Μαϊάμι, ο Σκιπ είναι γιος της δεύτερης κόρης του Μπομπ Μάρλεϊ, Cedella και εμφανίστηκε στην έναρξη του φεστιβάλ Med Bodrum. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το σόου του Σκιπ Μάρλεϊ, που έτρεξε στη σκηνή και χρειάστηκε να την απομακρύνουν οι φρουροί.

Η DailyMail επικαλείται θεατή του σόου, ο οποίος είπε: «Η Κέιτ έτρεξε στη σκηνή καθώς της άρεσε τόσο πολύ. Τη συνόδευσε η ασφάλεια από τη σκηνή. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, αλλά σίγουρα είναι θαυμάστρια».

Ώρες αργότερα η Κέιτ Μος καθόταν στην πρώτη σειρά δίπλα στον σύντροφό της και διάσημο φωτογράφο Νικολάι φον Μπίσμαρκ στην επίδειξης μόδας Gucci Cruise στην Tate Modern του Λονδίνου.

Αλλά η στάση του σώματος τους μαρτυράει πολλά.

Ο σύντροφός της κοιτούσε μπροστά καθώς η Κέιτ του γύριζε επανειλημμένα την πλάτη για να συνομιλεί με τις διπλανές της. Ο φακός τους εντόπισε πολλές φορές να κοιτάνε προς αντίθετες πλευρές. Ο διάσημος φωτογράφος έφυγε από την επίδειξη μόδας με την καλή του φίλη Ντέμι Μουρ.

Υπάρχουν φήμες ότι το οκτάχρονο ειδύλλιο της Κέιτ και του Νικολάι φον Μπίσμαρκ έχει φτάσει στο τέλος με τις νέες φωτογραφίες να φουντώνουν τις φήμες…

Πληροφορίες από Dailymail

 

To άρθρο Η Κέιτ Μος χέρι – χέρι με τον Σκιπ Μάρλεϊ, 27χρονο εγγονό του Μπομπ Μάρλεϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button