Πολιτική

Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για το επεισόδιο στη Βουλή με τον όρο να μην πλησιάζει τον βουλευτή Γραμμένο στα 50 μέτρα

Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για το επεισόδιο στη Βουλή με τον όρο να μην πλησιάζει τον βουλευτή Γραμμένο στα 50 μέτρα

«Ο κύριος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικό όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτές, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον κύριο Γραμμένο στα 50 μέτρα» είπε η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για το χθεσινό (24/4/24) επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στους δημοσιογράφους για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

Και συμπλήρωσε:

«Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του κοινοβουλίου».

Σύμφωνα με την δικηγόρο του δεν υπήρξε γρονθοκόπημα στο επεισόδιο που έγινε χθες (24/4/24) στη Βουλή.

Όπως είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου: «Η δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα τη δουλειά της. Λυπάμαι για τον κύριο Τασούλα που πήρε μια τέτοια απόφαση».

 

 

To άρθρο Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος για το επεισόδιο στη Βουλή με τον όρο να μην πλησιάζει τον βουλευτή Γραμμένο στα 50 μέτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button