Κόσμος

Πωλείται για 1,5 εκατ. δολάρια το λευκό Ford Bronco από την καταδίωξη του O. J. Simpson

Πωλείται για 1,5 εκατ. δολάρια το λευκό Ford Bronco από την καταδίωξη του O. J. Simpson

Πωλητήριο μπαίνει στο διάσημο λευκό Ford Bronco το οποίο οδηγούσε ο O. J. Simpson κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από αστυνομικούς στο Λος Άντζελες το 1994.

Με τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγε ο O. J. Simpson -που είχε κατηγορηθεί και απαλλαχθεί για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του Nicole Brown και του φίλου της Ron Goldan- να ελπίζουν ότι θα το πουλήσουν για τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με τον Guardian, o πρώην ατζέντης του Simpson, Michael Gilbert, και δύο φίλοι του Al Cowlings -του αρχικού ιδιοκτήτη του SUV και οδηγού στην καταδίωξη- δήλωσαν ότι πιθανότατα θα πουλήσουν το όχημα εν μέσω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος μετά τον θάνατο του Simpson στις 10 Απριλίου.

 Η τελευταία προσφορά για το όχημα ήταν 750.000 δολάρια, αναφέρει ο Guardian. Οι ιδιοκτήτες ελπίζουν τώρα να πουλήσουν το αυτοκίνητο τουλάχιστον για τα διπλάσια.

 Ο O. J. Simpson, ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 76 ετών στις 10 Απριλίου.

Η δίκη ήταν ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ.

 Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του SUV λένε ότι είχαν προγραμματίσει να πουλήσουν το Ford Bronco φέτος, επειδή ήταν η 30ή επέτειος της καταδίωξης που έλαβε χώρα καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να συλλάβει τον Simpson σε σχέση με τους φόνους.

To άρθρο Πωλείται για 1,5 εκατ. δολάρια το λευκό Ford Bronco από την καταδίωξη του O. J. Simpson δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button