Τοπικά

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου και Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2024 πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Οι τιμητικές εκδηλώσεις  θα λάβουν  χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΪΟΥ:

5:45 μ.μ.: Υποδοχή Αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, του Κλήρου και του Λαού, έμπροσθεν τῶν προπυλαίων του Ιερού Ναού.

5:50μ.μ.: Δέησις επί τη αφίξει του Ιερού Λειψάνου, και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Αγάπης μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Εν συνεχεία Ιερά Λιτανεία του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού θα προσφερθούν κεράσματα και θα ακολουθήσει εκδήλωση από χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φαλώρειας με πασχαλιάτικα κ.ά. τραγούδια στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού προς τιμήν του Αγίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:30-10:30 π.μ.:

7:30-10:00 π.μ.: Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το Ύψωμα του Αγίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργία θα προσφερθούν κεράσματα

ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:

Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο.

Related Articles

Back to top button