Κόσμος

Ο συγκινητικός λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κειτ Μίντλετον θέλουν να συμφιλιωθούν με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Ο συγκινητικός λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κειτ Μίντλετον θέλουν να συμφιλιωθούν με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποξενωθεί από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια – αλλά ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα “είναι ανοιχτοί” σε μια συμφιλίωση, αναφέρει μια πηγή.

Ο ανώνυμος insider δήλωσε στο Us Weekly ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν κίνητρο να επανορθώσουν για χάρη των τριών παιδιών τους.

“Θέλουν μια σχέση με τη Μέγκαν και τον Χάρι και δεν θέλουν η πικρία να μεταφερθεί στην επόμενη γενιά“, δήλωσε η πηγή.

Ο insider πρόσθεσε ότι η Meghan και ο Harry αισθάνονται παρόμοια, λέγοντας: “Προφανώς, ο Δούκας και η Δούκισσα θέλουν τα παιδιά τους να έχουν σχέση με τα ξαδέλφια τους”.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι γονείς του 10χρονου πρίγκιπα Τζορτζ, της 8χρονης πριγκίπισσας Σάρλοτ, και του 5χρονου πρίγκιπα Λουίς ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν αποκτήσει τον 4χρονο Άρτσι, και την 2χρονη πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συμμετάσχει στην τελετή για τον εορτασμό των 10 χρόνων από τους πρώτους Αγώνες Invictus. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, ενδέχεται να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Ωστόσο, μια άλλη πηγή δήλωσε στη Mirror ότι είναι απίθανο να υπάρξει κάποια πρόσωπο με πρόσωπο επανένωση.

“Η σχέση τους παραμένει εξαιρετικά κατακερματισμένη. Ο Χάρι έχει εκφράσει κατ’ ιδίαν την επιθυμία να καθίσει μαζί με τον αδελφό του, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή”, δήλωσε.

Ο Χάρι ίσως να μείνει σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ταξιδιού του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι θα μείνει σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Λονδίνο, κάτι που επέλεξε να κάνει κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης εξόρμησης στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά τη διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά Κάρολου.

Προς το παρόν παραμένει ασαφές αν ο Χάρι θα δει τον Κάρολο κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα.

Ένας φίλος δήλωσε στο Daily Beast ότι ο Κάρολος επιθυμεί διακαώς να ξαναχτίσει τη σχέση του με τον Χάρι – κάτι που ο Γουίλιαμ κατανοεί.

“Ο καρκίνος βάζει τα πράγματα σε νέα προοπτική“, δήλωσε ο φίλος. “Ο Γουίλιαμ σέβεται την επιθυμία του πατέρα του να συμφιλιωθεί με τον γιο του, αλλά τώρα εστιάζει στην προστασία της οικογένειάς του από αγχωτικές καταστάσεις”.

To άρθρο Ο συγκινητικός λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κειτ Μίντλετον θέλουν να συμφιλιωθούν με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button