Ελλάδα

Να παραπεμφθούν σε δίκη 18 κατηγορούμενοι στη δεύτερη δικογραφία για την 12χρονη στον Κολωνό εισηγείται ο εισαγγελέας

Να παραπεμφθούν σε δίκη 18 κατηγορούμενοι στη δεύτερη δικογραφία για την 12χρονη στον Κολωνό εισηγείται ο εισαγγελέας

Να καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όλοι οι κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη δεύτερη δικογραφία της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της ανήλικης από τον Κολωνό εισηγείται προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας ζητά για την υπόθεση της ανήλικης στον Κολωνό, την παραπομπή σε δίκη 18 προσώπων για την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ή που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή των κατηγορουμένων κατά περίπτωση στον εδώλιο και για την κατηγορία της πορνογραφιας ανηλίκων.

Για όσους εκ των κατηγορουμένων είναι προσωρινά κρατούμενοι ο εισαγγελέας με την πρότασή του ζητεί να παραταθεί η προσωρινή κράτησή τους.

Επιπλέον, ο κ. Ντζούρας ζητάει να να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχει συμμετοχή του 55χρονου ιδιοκτήτη mini market, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη συν 27 έτη, σε πράξεις που σχετίζονται με τη δεύτερη δικογραφία.

Την οριστική απόφαση για το ποιοι κατηγορούμενοι και για ποια αδικήματα θα παραπεμφθούν στο εδώλιο θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα του, το οποίο αναμένεται το επόμενο διάστημα.

To άρθρο Να παραπεμφθούν σε δίκη 18 κατηγορούμενοι στη δεύτερη δικογραφία για την 12χρονη στον Κολωνό εισηγείται ο εισαγγελέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button