Κόσμος

Η Βασίλισσα Καμίλα παρευρέθηκε στα δοκιμαστικά των Badminton Horse Trials

Η Βασίλισσα Καμίλα παρευρέθηκε στα δοκιμαστικά των Badminton Horse Trials

Η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκε σήμερα (12.05.2024) στα Badminton Horse Trials καθώς αυτή η εκδήλωση ιππασίας γιορτάζει την 75η επέτειο.

Η ιπποδρομική εκδήλωση στο South Gloucestershire προσελκύει κορυφαίους διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο, καθώς και χιλιάδες λάτρεις της ιππασίας. Η βασίλισσα Καμίλα ήταν καλεσμένη στις δοκιμές αλόγων Badminton στην 75η επέτειο της ετήσιας εκδήλωσης. Η σύζυγος του μονάρχη είναι προστάτης της Βρετανικής Ιππασίας για αυτό συμμετείχε στους εορτασμούς προκειμένου να παρακολουθήσει την τελική φάση άλματος των αλόγων στην επίδειξη του διαγωνισμού πριν αποδώσει τα βραβεία στους νικητές.

Το Badminton Horse Trials ξεκίνησε το 1949 από τον 10ο Δούκα του Beaufort για να προετοιμάσει τους Βρετανούς αναβάτες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα Horse Trials είναι ένας από τους επτά αγώνες ιππασίας πέντε αστέρων στον κόσμο. Σε διαγωνισμούς πέντε αστέρων συμμετέχουν κάποιοι από τους καλύτερους αναβάτες και άλογα του αθλήματος, όπου ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε εμφάνιση, cross-country και άλματα επίδειξης.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι η κυρίαρχη Ολυμπιονίκης στη διοργάνωση και θα προετοιμαστεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι.

 

To άρθρο Η Βασίλισσα Καμίλα παρευρέθηκε στα δοκιμαστικά των Badminton Horse Trials δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button