Life Style

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μιλούσε με τη Μαρία Αντωνά και χάκερ της άρπαξε περίπου 5.000 ευρώ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μιλούσε με τη Μαρία Αντωνά και χάκερ της άρπαξε περίπου 5.000 ευρώ

Στόχος χάκερ έγινε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ο άγνωστος δράστης κατάφερε και της έκλεψε περίπου 5.000 ευρώ, τη στιγμή που ίδια συνομιλούσε με τη Μαρία Αντωνά που είχε παρόμοια εμπειρία.

Όπως είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ μιλούσε με τη Μαρία Αντωνά μέσω Instagram, ο χάκερ απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά από φίλους της που πίστεψαν ότι είναι εκείνη και τους ζητούσε χρήματα μέσω PayPal.

«Eνώ μίλαγα με τη Μαρία Αντωνά, αυτός μπήκε στα μηνύματά της και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και μου ζητούσε έναν κωδικό. Του τον έδωσα. Ζήταγε να του βάλουν τρεις κάρτες των 100 μέσω PayPal και θα τα επέστρεφε», είπε και πρόσθεσε:

«Κάποιοι το πίστεψαν. Ο ξάδερφός μου από τη Γερμανία έβαλε 600 ευρώ, ένας εργαζόμενος από το Open 500 ευρώ, 300άρια από εδώ κι από εκεί. Έκανα μήνυση με ό,τι στοιχεία είχα».

Η ίδια απευθύνθηκε στη Δίωξη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο χάκερ θα εντοπιστεί, αν είναι από την Ελλάδα. «Εύχομαι όλος αυτός ο πόνος να μεταφραστεί σε τιμωρία», τόνισε.

 

«Συνολικά ”έφαγαν” 4-5 χιλιάδες ευρώ», αποκάλυψε και συμπλήρωσε ότι την εκβίασαν και την ίδια να καταβάλει χρήματα για να μην τής σβήσουν τις φωτογραφίες.

 

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε το μήνυμα – παγίδα που έφτασε στο κινητό της από τον χακαρισμένο λογαριασμό της Μαρίας Αντωνά, με το οποίο ο δράστης αποσπούσε χρήματα από τα ανυποψίαστα θύματα.

To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μιλούσε με τη Μαρία Αντωνά και χάκερ της άρπαξε περίπου 5.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button