Κόσμος

Ο Μπάρον δεν θα κάνει το πολιτικό ντεμπούτο του στη Φλόριντα – Η ανακοίνωση της Μελάνια

Ο Μπάρον δεν θα κάνει το πολιτικό ντεμπούτο του στη Φλόριντα - Η ανακοίνωση της Μελάνια

Τελείωσε άδοξα η πολιτική καριέρα του νεότερου γιου του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον – έστω για τώρα – καθώς δεν θα είναι τελικά εκπρόσωπος της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον Ιούλιο, στο οποίο αναμένεται να εκλεγεί επισήμως ο πατέρας του υποψήφιός στις προεδρικές εκλογές.

«Αν και ο Μπάρον θεώρησε τιμή του που επελέγη εκπρόσωπος από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στη Φλόριντα, δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», ανέφερε το γραφείο της Μελάνια, συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο συνήθως διακριτικός Μπάρον Τραμπ, που μόλις έγινε 18 και πρόκειται τα τελειώσει το λύκειο το καλοκαίρι, ορίστηκε εκπρόσωπος της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Μιλγούκι και αναμένεται να ορίσει επισήμως τον Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιο του κόμματος στις προεδρικές εκλογές.

Όπως και το 2020 ο Ρεπουμπλικάνος θα έχει αντίπαλό του στις 5 Νοεμβρίου τον Τζο Μπάιντεν.

Οι άλλοι γιοι του Τραμπ, ο Έρικ και ο Ντον Τζούνιορ, όπως και η κόρη του Τίφανι θα είναι παρόντες στο συνέδριο.

Η άλλη του κόρη Ιβάνκα, που υπήρξε σύμβουλός του κατά την πρώτη του θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ, έχει πλέον αποσυρθεί από την πολιτική.

Εξάλλου η νύφη του Λάρα διορίστηκε πρόσφατα συμπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σε εθνικό επίπεδο.

To άρθρο Ο Μπάρον δεν θα κάνει το πολιτικό ντεμπούτο του στη Φλόριντα – Η ανακοίνωση της Μελάνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button