Κόσμος

Σκληρό βίντεο δείχνει τον Puff Daddy να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Σκληρό βίντεο δείχνει τον Puff Daddy να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Ένα βίντεο από το 2016 «καίει» τον ράπερ Sean «Diddy» Combs, τον διάσημο Puff Daddy, καθώς τον καταγράφει να χτυπάει με απίστευτη σκληρότητα την τότε σύντροφό του Cassie Ventura σε ένα διάδρομο ξενοδοχείου.

Το οπτικό υλικό που προέρχεται από τις κάμερες του ξενοδοχείου, δημοσιοποιεί το CNN και είναι σοκαριστικά σκληρό… Στο βίντεο φαίνεται ο διάσημος ράπερ Puff Daddy να χτυπάει την κοπέλα, να την ρίχνει στο πάτωμα, να την κλωτσάει και να την σέρνει, μέσα στο ξενοδοχείο!

Οι εικόνες, φαίνεται να ενισχύουν την αγωγή που κατέθεσε τον περασμένο Νοέμβριο σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, η Cassie Ventura που είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και μοντέλο.

Το περιστατικό έγινε στις 5 Μαρτίου του 2016, σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Η Cassie Ventura φαίνεται να βγαίνει από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και πίσω της να τρέχει ο ράπερ, τυλιγμένος με μια πετσέτα. Την προλαβαίνει πριν μπει στο ασανσέρ και τότε αρχίζει την σοκαριστική επίθεσή του εναντίον της γυναίκας.

Μετά τα χτυπήματα, ο ράπερ μαζεύει από το πάτωμα τα πράγματα της κοπέλας ενώ εκείνη παραμένει πεσμένη στο πάτωμα και στη συνέχεια αρχίζει να την σέρνει!

Αργότερα εμφανίζεται να της πετάει ό,τι αντικείμενο έβρισκε μπροστά του!

Για την ιστορία, Puff Daddy και Cassie Ventura, που ήταν ζευγάρι για 11 χρόνια (από το 2007 μέχρι το 2018) κατέληξαν σε μια άγνωστη συμφωνία και η αγωγή αποσύρθηκε…

To άρθρο Σκληρό βίντεο δείχνει τον Puff Daddy να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button