Life Style

Το βίντεο και οι τρυφεροί στίχοι του Νίνο για την Ζόζεφιν – «Συγχώρα με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ»

Το βίντεο και οι τρυφεροί στίχοι του Νίνο για την Ζόζεφιν - «Συγχώρα με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ»

Παρά τις φήμες χωρισμού, τελικά ο Νίνο και η Ζόζεφιν παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το αποδεικνύουν με μία νέα ανάρτηση του τραγουδιστή.

Μία βόλτα στην θάλασσα έκανε το ζευγάρι και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα. Την στιγμή θέλησε να απαθανατίσει ο Νίνο, τραβώντας βίντεο την αγαπημένη του στο πορτοκαλί φόντο, Η Ζόζεφιν φαίνεται γαλήνια να ηρεμεί κατά τη δύση του ήλιου και στον ήχο των κυμάτων.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε το βίντεο έχοντας βάλει ένα ρομαντικό τραγούδι να παίζει από πίσω. Συγκεκριμένα διάλεξε το «Please Forgive Me» του Bryan Adams.

Ο Νίνο επέλεξε συγκεκριμένο σημείο από την μπαλάντα στην οποία οι στίχοι λένε: «Σε παρακαλώ συγχώρησέ με, δεν ξέρω τι κάνω,
συγχώρησέ με, δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ. Μην με αρνείσαι, αυτόν τον πόνο που περνάω, συγχώρησέ με, αν σε χρειάζομαι όπως κάνω, πιστέψτε με, η κάθε λέξη που λέω είναι αλήθεια. Συγχώρησέ με, δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ».

Το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση για παραπάνω από έναν χρόνο και προτιμά να κρατά τις λεπτομέρειες του δεσμού τους προσωπικές.

To άρθρο Το βίντεο και οι τρυφεροί στίχοι του Νίνο για την Ζόζεφιν – «Συγχώρα με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button