Ελλάδα

Folli Follie: Την ενοχή Κουτσολιούτσου, του γιου και δύο συνεργατών τους ζήτησε η εισαγγελέας στη δίκη

Folli Follie: Την ενοχή Κουτσολιούτσου, του γιου και δύο συνεργατών τους ζήτησε η εισαγγελέας στη δίκη

Να απαλλαγούν όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση των παραποιημένων ισολογισμών της Folli Follie από τα αδικήματα της απάτης και της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελούσαν τη «ραχοκοκαλιά» του κατηγορητηρίου, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών στη δίκη, που εκδικάζει την υπόθεση, Αικατερίνη Ρούμπη.

Αντίθετα, η εισαγγελέας στη δίκη της Folli Follie ζήτησε να κριθούν ένοχοι ο ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του, Τζώρζης καθώς και δύο συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζήτησε την ένοχη του ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσο για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όχι όμως κατ’ επάγγελμα όπως ήταν στο κατηγορητήριο ενώ για τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο ζήτησε να καταδικαστεί για χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα.

Για μία στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη για συνέργεια στη χειραγώγησης αγοράς και στο «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, ενώ για το μεγαλόστελεχος της εταιρίας στην Ασία Ιωάννη Μπεγιέτη ζήτησε να καταδικαστεί για πλαστογραφία και συνεργεία σε χειραγώγηση αγοράς.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή της Καίτης Κουτσολιούτσου και των υπολοίπων έξι κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Η δίκη συνεχίζεται στις 29 Μαϊου. 

To άρθρο Folli Follie: Την ενοχή Κουτσολιούτσου, του γιου και δύο συνεργατών τους ζήτησε η εισαγγελέας στη δίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button