Ελλάδα

Ελεύθερος υπό όρους ο 36χρονος «Ρουμάνος» που συνελήφθη για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ελεύθερος υπό όρους ο 36χρονος «Ρουμάνος» που συνελήφθη για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο επονομαζόμενος «Ρουμάνος» που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στον Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο 36χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα, παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ για εμπλοκή στον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στον Ρέντη.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και η υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφοροίες ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Ακλόνητα τα στοιχεία, ψευδείς οι καταθέσεις»

«Με ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στην ανάκριση κονιορτοποίησαμε τις αίολες, αβάσιμες και ψευδείς καταθέσεις του συγκεκαλυμμένου μάρτυρα με τον κωδικό 67Ε», δήλωσε ο δικηγόρος του «Ρουμάνου», Μπάμπης Λυκούδης.

«Είχαμε εξαρχής εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και για αυτό το λόγο εμφανιστήκαμε αυθορμήτως ενώπιον του Κ.ανακριτή, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κριθούμε με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας και όχι την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To άρθρο Ελεύθερος υπό όρους ο 36χρονος «Ρουμάνος» που συνελήφθη για τη δολοφονία Λυγγερίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button